Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks største: Kæmpe padel-turnering kommer til Aarhus

Af Christina Frederiksen
Foto: Frederik Sangill
Foto: Frederik Sangill

Padel er én af tidens mest populære idrætsgrene.

Dét, at man kan spille uanset alder, kondition og niveau er med til at gøre den attraktiv blandt alle typer af sportsudøvere.

Og i Aarhus har man nu mulighed for at få afprøvet sine evner med padel-battet, når PadelPadel Aarhus – Lunar Arenainviterer til Danmarks største padelturnering 9. og 10. december.

“Vi har holdt Head Open før, men denne udgave er den hidtil største med 364 tilmeldte spillere ind til videre,” siger Frederik Sangill, marketing manager i PadelPadel.

Tilmeldingsfristen er 29. november klokken 21, og ligegyldigt hvilket niveau man spiller på, så kan man være med ved Head Open.

“Det er en turnering for alle niveauer. Lige fra DPF25 (det laveste red.) til DPF400,” siger Frederik Sangill og tilføjer:

“Vi har både mix-, junior-, dame- og herrerækker. Og denne gang har vi lagt flere og større pengepræmier ind. Det betyder, at der i dame- og herrerækken er 10.000 kroner til førstepladsen og 5000 kroner til andenpladsen.”

Gratis at komme ind som tilskuer

Men det er ikke kun for spillerne, at der er noget at komme efter til Head Open.

Også publikum har en fed weekend i vente.

På banen vil man nemlig kunne opleve noget af landets bedste padel-spillere, da turneringen får besøg af flere top 10-spillere. Der vil også være spillere med fra både Sverige og Spanien.

Og så kommer man til at se padel under de bedst tænkelige forhold.

“Vi bygger tribuner op omkring banerne, så man kan sidde behageligt, mens man følger med i kampene. Vores centre er desuden opvarmet, så man skal ikke være bange for at komme til at fryse,” siger Frederik Sangill og tilføjer:

“Vi laver den her turnering for at skabe en padel-fest for alle spillere og fans. Der vil være kommentering og live stream undervejs, og vi får også besøg af et par foodtrucks, hvor man kan stille sulten.”

Det er gratis at komme ind som tilskuer!

Hvis man kunne tænke sig at være med som spiller, skal man sørge for at tilmelde sig senest 29. november klokken 21.

Det kan man gøre lige her.

Del artikel

Andre læser også