Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Festival hos MellemRum: Få “dansk kaviar” ad libitum

Af Jonathan Sten Drivsholm

Februar er over os, og det er blevet sæson for den danske og mere prisvenlige udgave af kaviar – stenbiderrogn.

Det fejrer Restaurant MellemRum ved at invitere alle interesserede til ‘Stenbiderrognsfestival‘.

Konceptet er i al sin enkelhed, at du i dagene fra 7. til 12. februar som noget helt nyt får mulighed for at bestille stenbiderrogn til forret eller hovedret hos MellemRum.

Beder du om forretten, får du en stor mængde stenbiderrogn med pisket cremefraiche, purløgsmayo og grillede kartoffelblinis. Hertil sprød urtesalat, grillede citroner samt 2 slags brød og dip. 

Bestiller du stenbiderrogn som hovedret, får du de røde rogn ad libitum og dermed mulighed for at spise dig helt mæt i den lækre spise – med samme tilbehør som nævnt ovenfor.

Prisen for MellemRums stenbiderrognsforret er 125 kroner i festivaldagene, mens hovedretten med de røde rogn kommer til at stå dig i 250 kroner.

Det er selvfølgelig stadig muligt at bestille fra Restaurant MellemRums normale menukortet i perioden, så du kan supplere dine stenbiderrogn med, hvad end hjertet begærer.

Hvad: Stenbiderrognsfestival
Hvor: Restaurant MellemRum på Fredens Torv 2
Hvornår: Fra mandag den 7. til lørdag den 12. februar

Del artikel

Andre læser også