ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dansk vs. udenlandsk webhotel – Fordele og ulemper

Af Annoncør

Når du står over for at skulle vælge et webhotel, er noget af det første, som du begynder at overveje typisk, om det skal være et dansk eller et udenlandsk webhotel. Det er også et rigtig godt spørgsmål, men bestemt ikke noget, som bør stoppe dig i forhold til at komme videre med dit projekt om at starte en hjemmeside.

Der er særligt to faktorer, der er vigtige at overveje, når du skal vælge, om du vil have et dansk eller et udenlandsk webhotel: Den ene er pris, den anden er kundeservice.

Pris

Prisen er ofte noget af det vigtigste, når du skal vælge et webhotel. Der er selvfølgelig heller ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt for et webhotel, men der er heller ingen grund til at være næring, hvis du finder det helt rette webhotel for dig.

Udenlandske webhoteller er generelt lidt billigere end danske webhoteller, og du kan typisk få den samme mængde serverplads for pengene. Hvis du udelukkende ser på prisen, vil du derfor skulle vælge et udenlandsk webhotel.

Når du vælger et udenlandsk webhotel, kommer din hjemmeside dog som regel til at ligge på en udenlandsk server. Når du henvender dig til et dansk publikum, kan det tage lidt længere tid at indlæse din hjemmeside, fordi forespørgslen først skal sendes til serveren i udlandet, og oplysningerne derefter sendes til computeren i Danmark. Er det meget vigtigt for dig, at din hjemmeside er hurtigt, er det noget, der er vigtigt at have med.

Kundeservice

Et andet vigtigt element i forhold til at vælge, om du vil oprette dig hos et dansk eller udenlandsk webhotel, er, hvilket sprog du vil have kundeservice på. Når du vælger et udenlandsk webhotel, vil du jo ikke få kundeservice på dansk. Typisk vil det være på engelsk. Har du det fint med det, kan du sagtens vælge et udenlandsk webhotel.

Når du vælger et dansk webhotel, får du selvfølgelig kundeservice på dansk. Det kan enten være via e-mail eller på telefonen. Er du ikke så teknisk kyndig, vil det som regel være rart for dig, at du kan få kundeservice på dansk, da det ofte vil være nemmere for dig at forstå, hvad du skal gøre i det tilfælde.

Leder du efter et webhotel til din virksomhed, er en vigtig detalje i forhold til kundeservice, at du som regel ikke kan kontakte kundeservice om natten på et dansk webhotel. Udenlandske webhoteller har derimod åbent hele døgnet.

Del artikel