ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danske lager- og logistikfirmaer: leasing af materiel giver mening

Størstedelen af de danske industrivirksomheder kender til behovet for kraftfuldt materiel for at kunne løse de daglige opgaver. Men som bekendt er der ofte store udgifter forbundet med at købe materiel fra ny. Og selvom der måske er tale om en dråbe i havet for de helt store lager- og logistikfirmaer rundt om i landet, så er det for andre en investering, der kan mærkes. 

Sponsoreret indhold leveret af Conmas

Mange har dog efterhånden fået øjnene op for de forskellige finansieringsmuligheder, når der skal nye maskiner til i driften, og flere og flere vælger da også at lease sit materiel frem for at købe det kontant. 

Og dét er der god grund til.

Fordele ved leasing af materiel

Leasing er en attraktiv finanseringsmetode, der gør, at man som virksomhed kan spare mange penge på sin maskinpark. Dette skyldes, at man ved eksempelvis leasing af gaffeltrucks kun betaler en fast ydelse i den periode, trucken skal anvendes i.

Således risikerer man ikke at have investeret store summer i en række maskiner, der efter noget tid ikke længere bliver brugt, hvis man eksempelvis arbejder sæsonbestemt, eller hvis man af den ene eller anden årsag bliver nødt til at nedskalere.

En anden fordel ved leasing af gaffeltrucks og materiel i øvrigt er, at man som leasingtager undgår uforudsete udgifter til vedligeholdelse og service af maskinerne, da disse er inkluderet i den aftale og den pris, der fastsættes ved leasingkontraktens indgåelse.

Endelig er den helt store gevinst ved leasing, at man binder en lavere kapital i sit materiel sammenlignet med kontante køb. Man får dermed frigivet likviditet, der kan bruges til at skabe værdi og vækst andre steder i firmaet.

Få sammensat en leasingaftale, der opfylder alle dine krav og behov

Hos nordjyske Conmas sender de hver dag nyt materiel afsted til leasingtagere i hele landet. Med flere års erfaring i entreprenørbranchen som både køber og sælger, har folkene bag Conmas den nødvendige viden og ekspertise, der gør, at man som virksomhed og kunde kan føle sig tryg ved de aftaler, man indgår.

For Conmas er den gensidige tillid en vigtig grundsten i deres virke, og deres mål er ikke blot at lease gaffeltrucks til forskellige virksomheder i kortere eller længere perioder; målet er at blive din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til køb, salg og leasing af materiel i det hele taget.

www.conmas.dk kan du se den fulde oversigt over, hvilket materiel firmaet tilbyder, ligesom du også kan finde alle relevante kontaktinformationer, hvis du ønsker at lease en gaffeltruck eller høre mere om din virksomheds muligheder.

Del artikel