Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danskproducerede kvalitetssenge fra Sengefabrikken, der giver den bedste søvnoplevelse

Af Annoncør

Hos Sengefabrikken finder du et stort udvalg af danskproducerede kvalitetssenge. Uanset om du foretrækker en enkeltseng, en king-size seng eller noget derimellem, har Sengefabrikken sengen, der passer lige til dig. De fokuserer ikke kun på udseendet og udtrykket af vores senge, men også på komforten og sammensætningen. Hos dem kan du tilpasse fastheden i spring- eller boxmadrassen, og en valgfri topmadras medfølger altid. Der er derfor rig mulighed for at justere komforten og få den perfekte støtte til din krop og din nattesøvn.

Høj kvalitet og dansk håndværk

Fælles for alle vores senge er den mærkværdige kvalitet og det danske håndværk, som de er stolte af. Deres dygtige håndværkere har en stor kærlighed for kvalitetsfremstilling og anvender nænsomt udvalgte materialer. Rammerne i deres senge er fremstillet af massivt fyrretræ, importeret fra Sverige. Det slidstærke og smukke fyrretræ er FSC-certificeret, hvilket betyder, at det kommer fra bæredygtigt skovbrug, der har dyb respekt for både miljøet og arbejdsforholdene.

Fordele ved senge fra sengefabrikken

Når du køber din seng fra Sengefabrikken, får du ikke kun en god nattesøvn, men også mange andre fordele. En af deres mange fordele er, at de tilbyder 100 dages prøveperiode. I tidsrummet kan du nemt ombytte sengens fasthed, sengeben eller topmadrassen kvit og frit. Således kan du finde et sengematch, baseret på en længerevarende erfaring. De giver desuden en prisgaranti i 30 dage, da de altid stræber efter at være de billigste på markedet. Og sidst, men ikke mindst, tilbyder de gratis levering, hvor deres egne fragtmænd leverer sengen direkte til din adresse.

Bæredygtig produktion

De sætter en ære i at sikre, at vores senge er bæredygtige. Det gør sig gældende i produktionen, men også når sengen endelig står i dit hjem. Alle deres tekstiler er Oeko-Tex 100-certificeret og produceret uden skadelige kemikalier. Deres senge er lavet med omhyggeligt udvalgte materialer af høj kvalitet. Sengenes design giver dig en fantastik nattesøvn, samtidig med at være skånsom overfor dit helbred.

Find din perfekte sengetype

Ønsker du at læse mere om vores forskellige sengetyper og finde dit perfekte match? Besøg vores sengeguide og find mere hos www.sengefabrikken.dk, hvor de hjælper dig med at vælge den korrekte seng, der opfylder dine krav.

Uanset hvilken sengetype du vælger fra Sengefabrikken, kan du være sikker på at få en danskproduceret kvalitetsseng, der giver dig en god og sund nattesøvn i mange år fremover. Bestil din drømmeseng i dag og oplev forskellen!

Del artikel

Andre læser også