ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: Datter af fodboldlegende bliver ny sportsvært på DR i Aarhus

Pressefoto: Bjarne Bergius Hermansen
Pressefoto: Bjarne Bergius Hermansen
Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten, når programmet fra begyndelsen af februar sender fast fra Aarhus.

 

Fra begyndelsen af februar starter DR Sporten med at sende fast fra det nye studie, som er blevet indrettet på Dokk1 ved havnen i Aarhus. Flere af DR’s medarbejdere har sagt op på grund af flytningen fra København til det jyske, hvilket har betydet, at TV-kanalen blandt andet har været nødt til at finde nye værter. En af de nye værter bliver Josefine Høgh, som tidligere har været ansat på Discovery Networks kanaler. Fra 1. februar er hun ny vært på DR Sporten, oplyser DR i en pressemeddelelse.
 

28-årige Josefine Høgh er datter af den tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh og har også selv haft en aktiv fodboldkarriere. Den nye DR-vært lægger dog heller ikke skjul på, at hendes hjerter banker mest for fodbolden.

 

”Efter at have arbejdet med primært fodbold, er det en fed udfordring og et naturligt næste skridt at prøve kræfter med værtsrollen og alle de andre sportsgrene, jeg også brænder for. Det bliver samtidig fantastisk spændende at være med til at bygge Sporten op i Aarhus sammen med mine nye, dygtige kollegaer på DR Sporten,” siger den nye vært i pressemeddelelsen.

Pressefoto: Bjarne Bergius Hermansen
Pressefoto: Bjarne Bergius Hermansen

Josefine Høgh har en kandidatgrad i psykologi fra Aarhus Universitet. Og kombinationen af psykologi, journalistik og kærlighed til sporten vil hun gerne udfolde i sin nye rolle. ”DR Sporten skal samle danskerne ved de store sportsbegivenheder, men jeg har også altid været fascineret af sportens personlige fortællinger og menneskerne bag præstationerne. Netop de historier er DR Sporten rigtig gode til at fortælle, og dem glæder jeg mig til at formidle, hvad enten det handler om de store sportsstjerner eller mere ukendte talenter – fælles for dem er dedikationen og kærligheden til sporten, som smitter af på os andre,” siger hun.
 

Josefine Høgh er allerede tiltrådt sit nye job på DR Sporten. Hun vil kunne ses på skærmen i begyndelsen af februar 2018, oplyses det i pressemeddelelsen fra DR.

 

Del artikel