Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusiansk surdejskonge udvider: Åbner café i Aarhus

Af Freja Dumont

DavidBreadHead er blevet et anerkendt navn på surdejsscenen i Aarhus.

Nu udvider det succesrige mikrosurdejsbageri med en ny café på Ny Munkegade, som onsdag den 15. juni endelig kan slå dørene op for gæster.

”Jeg har længe drømt om at åbne et større sted, hvor gæster kan slå sig ned og nyde vores bagværk sammen med en god kop kaffe.

Vi har fået fat i nogle virkelig fede lokaler, som ligger i forlængelse af vores bageri på Ny Munkegade.

Vi åbner derfor op til bageriet, så gæsterne kan se ind i maskinrummet, hvor vi bager alt vores brød og kager. Derudover får vi også en stor gård med masser af siddepladser.

Det bliver generelt bare fedt at skabe noget liv i Øgadekvarteret, som jeg personligt holder meget af,” siger David Milberg, der står bag David BreadHead.

Aarhusiansk surdejskonge udvider: Åbner café i Aarhus

Får sit eget kaffe-brand 

Kaffe kommer til at fylde mere, end den hidtil har gjort hos David BreadHead.

Den erfarne bager har nemlig kastet sig ud i endnu et iværksætter-eventyr og har udviklet sit helt eget kaffebrand ’Jubi Coffee Roasters’, som du kan få lov at nyde på caféen sammen med en surdejsbolle eller croissant.

”Det bliver superfedt, at jeg nu også kan tilbyde kaffe, som er 100 procent min egen. Der opstod en mulighed for et samarbejde med et rigtig godt risteri i Kolding, og den greb jeg,” siger David Milberg, som fra den nye café også kommer til at tilbyde et udvalg af juices, mejeriprodukter og specialøl.

Aarhusiansk surdejskonge udvider: Åbner café i Aarhus

Søde nyheder

Udover god kaffe, kolde øl og lunt brød byder åbningen også på nyt bagværk.

Nærmere bestemt to nye kager, som allerede er på hylderne i butikken på J.M. Mørksgade fra i morgen.

Den første er en morningbun med kanelguf bestående af marcipan, smør, sukker og kanel, mens den anden er en spandauer med mandelmasse i bunden toppet med kompot af brombær og havtorn. Mums!

Der er med andre ord mange gode grunde til at lægge vejen forbi Ny Munkegade fra den 15. juni.

Hvad: DavidBreadHead åbner ny café
Hvor: Ny Munkegade 4b
Hvornår: Onsdag den 15. juni

Del artikel

Andre læser også