Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

David BreadHead afslører: Åbner ny café i Aarhus

Af Freja Dumont

Man kan næsten ikke tale om lækkert surdejsbrød og bagværk uden også at nævne David BreadHead, som gennem de senere par år er blevet et anerkendt navn på surdejsscenen i Aarhus.

For blot to år siden åbnede David Milberg en butik på J.M Mørksgade, nogle måneder senere udvidede han med et bageri på Ny Munkegade, og i sommers slog David BreadHead dørene op til en tapasbar i Otaku Store på Aarhus Ø, som han dog for nyligt har solgt til GROMA.

Nu har det succesrige mikrosurdejsbageri endnu engang fået vokseværk.

David BreadHead afslører: Åbner ny café i Aarhus
Foto: DavidBreadHead

Den 25-årige autodidakte bager afslører nemlig overfor MigogAarhus, at han snart udvider med en helt ny café på Ny Munkegade, som til sommer vil få plads til en masse glade gæster.

”Jeg har længe drømt om at åbne et større sted, hvor vores gæster kan slå sig ned og nyde vores bagværk sammen med en god kop kaffe.

Vi har fået fat i nogle virkelig fede lokaler, som ligger i forlængelse af bageriet på Ny Munkegade. Der bliver derfor åbnet op ind til bageriet, så man som gæst kan se ind i maskinrummet, hvor vi bager alt vores brød og kager.

Derudover kommer der også en stor gård, så man kan sidde i solen og hygge sig. Det bliver generelt bare fedt at skabe noget liv i Øgadekvarteret, som jeg personligt holder meget af,” siger David Milberg, der står bag David BreadHead.

Får sit eget kaffe-brand

Kaffe kommer til at fylde mere, end den hidtil har gjort hos David BreadHead.

Den erfarne bager har nemlig kastet sig ud i endnu et iværksætter-eventyr og har udviklet sit helt eget kaffebrand ’Jubi Coffee Roasters’, som du kan få lov at nyde på caféen sammen med en surdejsbolle eller croissant.

”Det bliver superfedt, at jeg nu også kan tilbyde kaffe, som er 100 procent min egen. Der opstod en mulighed for et samarbejde med et rigtig godt risteri i Kolding, og den greb jeg,” siger David Milberg.

David Milberg kommer fra den nye café også til at tilbyde et udvalg af juices, mejeriprodukter og specialøl, og han regner med at kunne slå dørene op engang i løbet af slut maj eller start juni.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af DavidBreadHead (@davidbreadhead)