De ambitiøse unge: Eleverne overtager køkkenet og restauranten hos MALT
Alt, eller det meste, nyt kommer fra ungdommen, vil nogen med garanti påstå. Derfor bliver det også spændende at se, hvad eleverne hos MALT kan finde på, når de laver en aften i elevernes tegn. Det er lørdag den 5. december.
Det er lagt i (brygger)kedlen for at give gæsterne en madoplevelse af de bedre, og en mere spændende. Alle retterne er nøje planlagt, indkøbt og lavet af ambitiøse kokkeelever, Rasmus, Maria og Jens. Vinene og øllet er nøje udvalgt og sammensat af de kyndige tjenerelever, Marc og Simone.
Herunder kan i se hvad eleverne har kreeret til på denne spændende aften.
Menu
Snacks og drinks
Kastanjer – Brunet smør – Maldon
***
Kyllingechips – Grillet citron
***
Maltpude – Svampeduxelles – Parmesan
DRINKS: So Fresh so clean clean
***
Forret
Rå okse – Bolsjebeder – Boghvede – Purløg
Drikkevarer: EasyKiss Pale Ale – Kissmeyer 5,5%
***
Mellemret
Knoldselleri – variation af jordskok – Brøndkarse
Drikkevarer: 2019Chiaro di luna – Pinot Grigio – Sicilien, Italien
***
Hovedret
And – Karl johan – Pommes fondant
Drikkevarer: 2018 Maziano Abbona – Barbera – Pimonte, Italien
***
Dessert
Havtorn sorbet – Vaffel – Kardemomme – Fermenteret honning
Drikkevarer: Bloody Weizen – Anarkist 5,2%
***
Prisen er 650 kroner inkl. snacks & Bobler, 4 retter mad og 4 glas vin eller øl.
Det er lørdag den 5. december . Ankomst er mellem 17.00 og 18.00.
Hvis du vil booke plads eller høre mere så kontakt MALT på tlf.: 72275757 eller på: info@malt.dk
Der også bookes direkte via det her link: