Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Thors Mølle i Marselisborgskoven

Af Jan L. Pedersen

Marselisborgskovene er scenen. Thors Mølle ligger i kanten af skoven, meget tæt på Varna Palæet, lige ved siden af Dyrehaven, tæt på Hotel Marselis og vandet. Et dejligt sted i en smuk natur relativ tæt på byens puls. Vi valgte denne lørdag en frokost på Thors Mølle med øl og snaps. Så vi var ikke i bil og ville gå ind til byen efter frokosten. Maden er traditionel og solidt tilberedt, der er ikke så meget nytænkning i køkkenet. Portionerne er pænt store, så der er basis for at blive mæt. Betjeningen var hurtig til at komme og servicere os. På menukortet var et pænt stort udvalg, så alle kunne få hvad de ønskede.

 

 

 

Maden

Vi valgte en traditionel lørdagsfrokost. Vi var fire personer og vi valgte alle tre slags sild til forret. Måske for at retfærdigegøre vi skulle have snaps til. Silden var fine, dog vandt den stegte sild klar. Den var tilpas lageret og mør. Vi startede med tre slags sild med tilbehør til.

På billedet nedenfor ser du en flæseæggekage. Thors Mølle har en af de bedre opskrifter.

Thors Mølle i Marselisborgskoven

 

Beliggenhed

Thors Mølle ligger pragtfuld i skovkanten. Stedet er yderst velegnet til selskaber. Vi kan foreslå en gåtur langs vandet, enten på vej derud eller på vej hjem.

 

Restaurant Thors Mølle

Thors Møllevej 15
Marselisborgskoven
8000 Århus C
Tlf.: 86 27 03 85
Mail: restaurant@thorsmoelle.dk
www.thorsmoelle.dk
 
 

Del artikel

Andre læser også