Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt koncept: De Fyrretyve Røvere åbner nyt gadekøkken i Brabrand

Af anders@sommersangdigital.dk

Duften af mellemøstlige krydderier breder sig til den vestlige del af Aarhus. Her udvider “røverne” med et helt nyt madsted, der vil genopfinde den klassiske pizza.

 

De Fyrretyve Røvere har siden 2017 serveret gadekøkken-inspireret takeaway for aarhusianerne. Pita og Kumpir har ret faste indslag menuen Frederiksbjerg. Men på Louisevej i Brabrand vil kokkebrødrene bag De Fyrretyve Røvere, Anas og Ahmed Amin, realisere et nyt kulinarisk eventyr.

 

Nyt liv til pizzaen

Det nye madsted får navnet De Fyrretyve Røvere Pizza. Brødrene har stor kærlighed til støvlelandets populære spise og har længe gået med ønsket om at lave deres helt egen udgave med kant og personlighed. velkendt røvermanér bliver der tale om en overraskende nyfortolkning som modspil til de traditionelle pizzaer, man finder på næsten hvert gadehjørne:

 

Nyt koncept: De Fyrretyve Røvere åbner nyt gadekøkken i Brabrand

 

Vi savner en ny tilgang. Der er generelt en meget fast forståelse af, hvordan en pizza skal være og se ud. Men hvorfor ser man så sjældent fyld, som fx mynte og avocado, og behøver en pizza nødvendigvis at være rund? Hos os bryder pizzaen ud af sin vante form, siger Anas Amin.

 

Nyt koncept: De Fyrretyve Røvere åbner nyt gadekøkken i Brabrand

 

Smagen i forreste række

For Anas og Ahmed er smagen altid det springende punkt. Det er de ambitiøse brødres mission at forbedre det eksisterende ved at se udover Italiens grænser og indtænke andre af verdenens køkkener i en fornyet pizzaoplevelse.

 

Vi er trænet i fransk gastronomi, forelsket i Mellemøstens gadekøkkener, og beundrer vi den nye nordiske madkultur. Vores pizzaer kommer til at afspejle det hele. Det bliver sanseligt, velkrydret og eksotisk, men samtidig enkelt og friskt. Det er vores store passion, siger Anas Amin.

 

Anas og Ahmed Amin har begge stor kokkeerfaring, blandt andet med en fælles fortid hos det anerkendte Svinkløv Badehotel Restaurant. Brødrene har de seneste to år vundet Byens Bedste Takeaway for deres pitasted på Frederiksbjerg.

 

Nyt koncept: De Fyrretyve Røvere åbner nyt gadekøkken i Brabrand

 

De Fyrretyve Røvere – Pizza åbner på Louisevej 4 i Brabrand d. 1. november 2020 klokken 16.00.

 

Nyt koncept: De Fyrretyve Røvere åbner nyt gadekøkken i Brabrand

 

De Fyrretyve Røvere

Web: 

Facebook: 

Instagram:

 

 

Del artikel

Andre læser også