Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De helt perfekte, skinnende tænder

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

At have skinnende, hvide tænder er nok lidt en drøm for alle. Men meget få mennesker er Hollywood skuespillere, med det perfekte smil. Mange gør deres bedste for at passe på bisserne, men med kaffe, vin, kød og chokolade, og alt andet som puttes i munden, farves tænderne langsomt. Gennem tiden slides tænderne og det kan ende i en situation, hvor man ikke længere er tilfreds med sit smil. Her kan porcelænsfacader hjælpe. Det er en korrektion af fortændernes udseende, og i nogle tilfælde er tandfacader den rette løsning. Man gør det helt uden at bore i tænderne, og det kan være et bedre valg end kroner. 

Porcelænsfacader – hvad er det og hvordan fungerer det?

Men hvad dælen er porcelænsfacader egentlig? Det er en hjælp til at få et pænere og hvidere smil. De bruges til at optimere æstetikken ved et smil. Man bruger porcelæn, da det materiale er fuldstændig uovertruffen, når det kommer til stabiliteten på farven og overfladestruktur. Når man benytter sig af porcelænsfacader, skal man først have fjernet lidt af tændernes emalje. Tændernes pudses til og scannes, og derefter fremstilles midlertidige facader. I mellemtiden vil en tandtekniker oplægge porcelænet i syv til otte forskellige slag og farvenuancer. På den måde bliver porcelænsfacaderne fuldstændig skræddersyet til dig. For et endnu bedre resultat, kommer man til en farveprøve og prøvning af facaderne. Når alle er tilfredse med resultatet, limes porcelænsfacaderne fast til tandoverfladen. 

Søg altid rådgivning og find den bedste løsning

Et alternativ til porcelænsfacader kunne være en tandregulering. Men med en tandregulering kan man ikke ændre farve eller form, kun tandstillingen. Derfor er dette ikke en løsning på alle problemer. Hvis problemet er misfarvning, kan man også benytte sig af en tandblegning. Hvis du ikke helt ved, hvad problemet er, men du bare er utilfreds med dine tænder, er det altid en god idé at besøge en tandlæge og få en snak om problemet og den eventuelle løsning. Hvis porcelænsfacader dog er den ideelle løsning for dig, så er du i gode hænder, da de professionelle altid har styr på de nyeste metoder, og vil være så skånsomme mod dine tænder, som de kan. De hjælper dig, så du undgår mindst mulige indgreb og stadig oplever en tilfredsstillende forandring. Tænderne er en stor del af vores liv. Det er vores smil, det er vores værktøj til at indtage mad. Det er vigtigt, at vi altid har det godt med vores bisser.

Del artikel

Andre læser også