Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De hurtige belønnes: Billig pris for fuld adgang til festival

Af Freja Dumont
Foto: Christian Solgaard
Foto: Christian Solgaard

Det sidste konfettiregn har lagt sig efter tre fantastiske festivaldage i Aarhus – og det kan hurtigt føles utroligt tomt at vende tilbage til hverdagen, hvor glitter-wrestling og champagnebrunch igen er blevet erstattet med kontormøder og lunkne leverpostejmadder.

Derfor føles det måske også som et lille plaster på festivallængselssåret, at NorthSide har valgt at offentliggøre Early Bird-billetter, der giver dig mulighed for at sætte den 5. – 7. juni 2025 af til endnu flere fadøl i din kalender – og så endda til en billig pris.

Du kan nemlig få fingrene i en Early Bird partoutbillet til den nette sum af 1.695 kroner plus gebyr – men du skal være hurtig på dupperne, for du har kun indtil i morgen, inden tilbuddet udløber.

Du kan nå at sikre din NorthSide-billet inden onsdag den 12. juni kl. 12.00 lige her.

De hurtige belønnes: Billig pris for fuld adgang til festival

Det betaler sig at være først til mølle

Det kan altså godt betale sig at være hurtig på tasterne, for prisen stiger nemlig senere på året, når det officielle billetsalg starter.

Så når nu du alligevel har en række gode NorthSide-minder frisk i hukommelsen – eller måske oplevede fomo, hvis du ikke nåede at få billet – så skynd dig at finde dankortet frem, og gør fremtidige dig en tjeneste.

Og er du 25 år eller yngre, når næste års NorthSide løber af stablen? Så er der ekstra godt nyt til dig, da den aarhusianske festival netop har lanceret en helt ny billettype. 

Med en såkaldt U25 partoutbillet får du nemlig mulighed for at nyde alle festivalsherlighederne for kun 1.595 kroner plus gebyr. Så kan du med god samvittighed købe din billet nu og stadig have råd til alle sommerens strabadser.

Tallene taler for sig selv

I år var den 13. gang at NorthSide fandt sted, og man må i den grad sige, at der blev festet igennem i Eskelunden.

Væbnet med et stærkt musikprogram, hvor 42 artister fra ind- og udland gav den gas på scenerne, var festivalpladsen velbesøgt af entusiastiske gæster, som nød godt af det vidtrækkende udbud.

Et stort sortiment gjaldt bestemt ikke kun musikprogrammet, for når sulten meldte sin ankomst, kunne alle de besøgende nemlig nyde godt af lækkerier fra hele 23 madboder.

Og hvis tørsten skulle slukkes, måtte gæsterne ikke bevæge sig mange meter for at finde den nærmeste bar, hvor der på hele pladsen var mulighed for at finde over 200 forskellige slags drikkevarer.

Måske nåede du ikke at lytte, smage og drikke dig igennem alt, for med så mange muligheder er det svært at nå det hele.

Heldigvis venter din revanche et år ude i fremtiden, hvor NorthSide igen vender stærkt retur, og hvor ventetiden hurtigt kan føles kortere med ét styks sikret partoutbillet i lommen.

NorthSide 2025 finder sted fra den 5. – 7. juni, og du kan læse mere om Early Bird partoutbilletterne lige her.

Del artikel

Andre læser også