ANNONCE
Dele af liget af Lisbeth Nielsen fundet ni år efter drab
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dele af liget af Lisbeth Nielsen fundet ni år efter drab

Dele af liget fra en ni år gammel drabssag blev søndag fundet i et skovområde tæt på Tirstrup Lufthavn. I oktober 2009 blev en 42-årig mand anholdt og sigtet for at have dræbt sin tidligere samlever Lisbet Nielsen. Det lykkedes dog aldrig for politiet at finde hendes lig trods flere store eftersøgninger i konkrete områder.

 

Søndag fandt en jæger tilfældigvis en del af et skelet i skovområdet, hvorefter han straks kontaktede politiet. Siden har Østjyllands Politi søgt med bl.a. hundepatruljer i området og fundet yderligere dele af liget, som nu endeligt er blevet identificeret som Lisbet Nielsen.

 

Den sigtede mand begik kort efter sin anholdelse selvmord og blev derfor aldrig stillet for en dommer. Fundet af skeletdelene har dog ikke fået Østjyllands Politi til at efterforske i andre retninger.

 

Området, hvor ligdelene blev fundet, har tidligere været i politiets søgelys i forbindelse med efterforskningen, dog uden resultat.

 

Det er en meget tragisk sag, som nu har fået et punktum. Retsmedicinerne vil nu forsøge at finde en dødsårsag, men det kan blive særdeles svært, da vi foreløbigt kun har enkelte dele, som har ligget i mange år. Men ellers betragter vi sagen som lukket, da vi har færdigefterforsket sagen. De pårørende til Lisbet Nielsen er underrettet og er selvfølgelig fortsat dybt berørte, og jeg anmoder pressen om at vise forståelse og hensyn til familien, siger politiinspektør René Raffo.

 

Østjyllands Politi er endnu ikke helt færdige med søgningen i området, da alle dele af liget endnu ikke er fundet, og anmoder derfor borgerne om at respektere politiets afspærring på stedet.

 

Familien ønsker på nuværende tidspunkt ikke at blive kontaktet af pressen.

Del artikel