Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Deli’en, dronningen og Schackenborg Slotskro

Af Line Ingwar Karlsen

Deli-drengene og crew satser på mad, som de adelige spiser. Det er jo ingen hemmelighed, at Prins Henrik er glad for Deli’en. Det ser ud som om, det er gensidigt. Jeg ved det faktisk ikke, men en ting er sikkert, og det er, at kongehusets tidligere kok giver den gas på Nordre Strandvej.

 

Som 20-årig lavede han julemaden for Dronning Margrethe og resten af kongefamilien. Ikke nok med det, så har Rasmus Lodahl adskillige andre selskaber for kongehuset på cv’et. Han har rejst verden rundt og afprøvet michelinstjerner, udgivet bøger, og været en del i Asien for at studere mad. Nu er han på Schackenborg Slotskro.

 

Rasmus Lodahl har takket ja til at kigge forbi Deli’en på Nordre Strandvej. Her overtager han køkkenet – dog kun for en aften. Lodahl har fået frie tøjler. Han laver ikke mindre end 10 serveringer. Hertil sætter Deli’ens egen hustjener og sommelier, Tobias, en vinmenu, bestående af 6 helt fantastiske vine. Der går rygter om, at alle vinene som minimum er økologiske. Mon Prinsgemalen ved det? Uanset det, så er der lagt op til en spændende aften i den gamle villa i Risskov.

 

Menuen er ikke fastsat. Det bliver en Überraschung  – og sådan er det. Toget, bussen, scooteren og cyklen holder alle uden for døren. Hvis du kommer i båd, kano eller kajak, er det også nemt. Deli’en kun 100 meter fra vandet.

Det er den 12. juni klokken 18.30  – Skynd dig, hvis du skal nå at få en billet

 

Billetter købes her: 

 

Den gamle have hos Deli'en i Risskov

Del artikel

Andre læser også