ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Løb, yoga og lækre goodiebags: Deltag i årets ALT for damerne Kvindeløb

Af Freja Dumont
Fotograf Peter Nørby
Studio:
Esromgade 15, opg 2, st.
2200 København N
Tlf. +45 21262146
Fotograf Peter Nørby Studio: Esromgade 15, opg 2, st. 2200 København N Tlf. +45 21262146

Har du lyst til at deltage i en hyggelig dag i selskab med masser af løbeglade kvinder?

Så skal du tilmelde dig ALT for damernes Kvindeløb 2022, som i år løber af stablen søndag den 19. juni i Aarhus.

Det bliver en dag fyldt med hygge og sjov, motionsglæde – og ikke mindst forkælelse i form af en lækker goodiebag fyldt med overraskelser samt en løbetrøje designet af det kendte danske brand Mads Nørgaard.

Derudover er der distancer for alle niveauer. Er du løber, kan du vælge at løbe 5 eller 10 km, og er du mere til at gå, kan du som altid vælge 5 km walk-ruten.

Som noget nyt er der i år også indført en 10 km walk-rute, så du nu kan snøre vandreskoene og komme på en endnu længere gåtur.

Du kan tilmelde dig ALT for damerne Kvindeløb her.

Løb, yoga og lækre goodiebags: Deltag i årets ALT for damerne Kvindeløb

“ALT for damerne har været med til at arrangere kvindeløb siden 1981, og har ejet det siden 2010. Vi har holdt fast i at afholde løbet igennem alle disse år fordi, det er en kæmpe oplevelse at komme ud på de forskellige løbspladser i landet og opleve fællesskabet mellem mødre, døtre, søstre, veninder og kollegaer.

Man kan ikke undgå at få et lille boost af endorfiner, fordi folk er i så godt humør, og der er virkelig god stemning. Derudover det også en rigtig god måde for os, der står bag ALT for damerne, at komme ud og møde de kvinder, vi laver bladet til.

Vi glæder vi os til igen at være sammen i kvindeløbets fællesskab og dele både løbe- og gåglæden med hinanden,” siger Rikke Dal Støttrup, chefredaktør hos ALT for Damerne.

Løb, yoga og lækre goodiebags: Deltag i årets ALT for damerne Kvindeløb

Opvarmning med Rikke Hørlykke

Før du skal løbe eller gå, kan du glæde dig til en sjov og energifuld opvarmning med Rikke Hørlykke.

“Jeg elsker den vilde energi, der altid er på løbspladsen til ALT for damernes kvindeløb.

Den glæder jeg mig til at være en del af igen i år, og jeg glæder mig til at sende alle løbere og walkere godt og gennemopvarmede ud på ruterne. Jeg løber sikkert også selv med og er klar til at give high fives hele vejen,” siger Rikke Hørlykke og fortsætter:

“Kombinationen af motion, kvinder og social hygge kan virkelig noget. Jeg synes selv, at det er det fedeste i verden at lave noget aktivt sammen med andre, for det giver mig så meget energi, som jeg kan bruge resten af dagen.

Jeg håber og tror, at alle deltagerne til kvindeløbet vil have præcis den samme oplevelse.

Løb, yoga og lækre goodiebags: Deltag i årets ALT for damerne Kvindeløb

Alt dette får du i goodiebagen

Når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb, får du udover et startnummer til løbet også en lækker goodiebag fyldt med skønne gaver og overraskelser fra årets sponsorer.

Du får ligeledes årets lækre løbe-T-shirt, der i 2022 er i en smuk grøn farve. Både løbe-T-shirten og tasken er i år designet af selveste Mads Nørgaard, som er kendt for sit tidløse og stilfulde design, hvilket også kendetegner årets løbe-t-shirt og taske.

På løbspladsen kan du derudover glæde dig til særligt gode tilbud samt konkurrencer, og der vil ligeledes være rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når de mange boder slår dørene op.

Løb, yoga og lækre goodiebags: Deltag i årets ALT for damerne Kvindeløb

Dyrk yoga på stævnepladsen

Du kan igen i år også glæde dig til endnu en omgang skøn yogaundervisning til årets kvindeløb, afholdt af ALT for damerne i samarbejde med REMA 1000.

“Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt og vi bliver også mere mentalt til stede.

Kombinationen af både fysisk og mental velvære er lige i kvindeløbets ånd, og vi glæder os til at tage yogamåtterne frem med jer,” siger Kristine Marie Rost, som er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister.

Hun vil i alle byerne kvindeløbet kommer til, føre deltagerne igennem én times vidunderlig yin yoga. Kristine vil guide både nybegyndere og de mere garvede yoga-udøvere igennem øvelserne.

Som kvindeløber kan du tilkøbe en times yoga-undervisning for kun 50 kr. Skal du ikke til kvindeløbet, kan du tilmelde dig yoga-eventet for 139 kr. + gebyr (og så får du også årets goodiebag med i købet).

Læs mere om yoga-eventet her.

Hvad: ALT for damerne Kvindeløb
Hvor: Mindeparken
Hvornår: 19. juni 2022

Del artikel