ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde præmier på højkant: Deltag i stor Minigolf Turnering

Af Freja Dumont

Hvis du er god til at få minigolfbolden i hul på få slag, så skal du læse med her.

Camping ved Åen introducerer nemlig sin allerførste Minigolf Turnering den 14. marts – og der er vilde præmier på højkant. Du kan bl.a. vinde et ophold på 3 nætter hos Lynæs Penthouse Glamping og et Guld Tivolikort til hele dit hold.

Vinderne af 2. pladsen kan se frem til et campingkit fra Outlet Camping, og kæmper I jer til en tredjeplads, får I et sommersjov-kit fra Aperol, så I kan gå de lune sommeraftener i møde med et glas køligt Aperol.

Turneringen er for alle, og der er goodiebags til alle deltagere efter turneringen

Sjov aften med vennerne

Turneringen spilles i 2 runder, hvor man i den første runde spiller som hold på 4-6 personer. Herefter skal der vælges en ambassadør, da han eller hun vil blive sendt til finalerunden.

Psst.. Holdkostumer er også velkomne, og hvis du får personalet til at grine, får holdet selvfølgelig en lille én til ganen.

I anden runde vil ambassadørerne fra hvert hold konkurrere mod hinanden om de store præmier. Så sørg for at vælge den rigtige spiller, mens resten af holdet kan heppe på sidelinjen.

Du kan tilmelde jeres hold indtil en dag før turneringen – men skynd dig, da pladserne er begrænsede. Buy-in starter fra 150 kroner pr. person, hvilket også inkluderer en drink efter eget valg fra Campings drinksmenukort.

Hvad: Minigolf Turnering
Hvor: Camping, Åboulevarden 9
Hvornår: Tirsdag den 14. marts fra kl. 18

Vil du gerne tilkøbe en burger og fritter er prisen 285 kr. pr. person.

Læs mere her eller tilmeld dig allerede i dag.

Del artikel

Andre læser også