ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den årlige høstfest: Latinerkvarteret udskyder høsten til næste år

Corona’en har allerede sat en stopper for mange oplevelser, og i sidste øjeblik bukker Latinerkvarterets årlige høstfest også under for den globale pandemi.

 

Vi har virkelig glædet os til at byde vores besøgende velkommen i vores trygge og hyggelige kvarter med en stor begivenhed, men det signal synes vi ikke længere, vi kan tillade os, siger formanden for Foreningen Latinerkvarteret, Troels Buus Thomsen.

 

Sammen med resten af foreningens bestyrelse har han besluttet at udskyde Høstfesten til næste år, efter at statsministeren tonede frem på skærmen.

 

Vi er allerede gode til at passe på hinanden i kvarteret, og det fortsætter vi ved med. Vi skal bare ikke invitere til fest, når smittepresset i Danmark er så højt, siger Troels Buus Thomsen.

 

Lørdag vil forretningerne og restaurationerne i Latinerkvarteret fortsat emme af den unikke latinerstemning, men der vil ikke være aktiviteter, der tilskynder folk til at stimle sammen i grupper.

 

”Ingen skal være bange for at komme i latinerkvarteret, og derfor udskyder Høstfesten. I morgen bliver bare uden prikken over i’et.”

 

Da høstfesten er aflyst vil man lørdag formiddag mellem klokken 12-14 kunne ubrugte halmballer gratis ved Hipsterhøjen. Godt til roser og kaniner.

HØSTFEST i Latinerkvarteret

 

Del artikel