ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den Gamle By: Udendørs jul er yderst populært i år

Efter en stille start i onsdags, kommer gæsterne nu atter til Den Gamle By, som har tilpasset oplevelsen til de nye vilkår. 

 

Selvom restaurant Gæstgivergården og de indendørs juleudstillinger er lukkede, er der fortsat masser af plads og masser af oplevelser på Den Gamle Bys mere end 17.000 udendørs kvadratmeter.

 

Lørdag aflagde 1900 og søndag 1700 gæster vejen forbi Den Gamle By, hvor de kunne opleve den historiske julestemning i gader, gårde og på torvet. 

 

”Tilbagemeldingerne er overordentlig positive”, oplyser museumsdirektør Thomas Bloch Ravn, som har fået god respons på både Facebook og via direkte henvendelser. ”Der er masser af plads, og gæsterne er glade for, at madboder og butikker fortsat er åbne. Ligeledes får mange børn og voksne sig en snak med lirekassemanden, tjenestepigen og posten eller fornøjer sig med at se de historiske juleudstillinger fra de opstillede stiger rundt om på museet”. 

 

Den Gamle By: Udendørs jul er yderst populært i år

 

”Netop stigerne tiltaler alle aldersgrupper, for hvor tit får man lov til at kravle op på en stige og kigge ind i folks hjem. Endda helt lovligt!”, slutter Thomas Bloch Ravn.  

 

Da de indendørs udstillinger er lukkede, er prisen reduceret til halve, nemlig 75 kroner. Den Gamle By holder åbent alle dage, også juleaftensdag, første juledag samt dagene omkring nytår.

 

Del artikel