ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den gamle træfærge: Nu kan du komme med M/S Tunø ud til VM-sejlads

Af Line Ingwar Karlsen

En kulturhistorisk passagerbåd i træ gør sin entré, når der i Aarhus afholdes VM i sejlads fra 2. august og 10 dage frem. M/S Tunø er den gamle færge til Tunø, som er nostalgi og æstetik fra en svunden tid. Færgen kan have 38 passagerer med ad gangen, og den sejler hver dag under VM i sejlads i Aarhus.

 

Det er Aarhus virksomheden Aarhus Sail Event, som til det nyligt overståede Volvo Ocean Race trak 4 af Danmarks største skonnerter til Aarhus, der har fået den idé at forkæle de varme indbyggere i Aarhus, plus de mange besøgende gæster fra udlandet, med muligheden for at stikke af fra varmen og få en oplevelse på Aarhus bugten. Nogle vil gerne ud at se VM bådene konkurrere, og andre vil bare fra land og ud at mærke søluften og en kølig brise.

 

Oprindeligt sejlede færgen ud og mødte Kalundborgfærgen, og satte passagerer af og fik nye ombord plus varer, som skulle over på øen.

 

Skibet er bygget i træ og er en oplevelse at tilbringe et par timer ombord på.

 

Kig forbi på Aarhus Sail Events hjemmeside, og se fartplanen under VM. Der er både dagssejladser, mens VM er i gang, og eftermiddags-/aftensejladser på bølgen blå. Det er naturligvis muligt at nyde et koldt glas hvidvin eller en sodavand ombord under sejladsen.

 

Du kan købe billet her:

 

Del artikel