ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den perfekte julegave: Giv en oplevelse i topklasse på Restaurant Havnær

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Restaurant Havnær på Aarhus Ø byder fredag den 28. januar indenfor til en eksklusiv Winemakers Dinner med vinpioneren Knud Kjellerup, der står bag det imponerende vinhus Albert Sounit beliggende i Bourgogne.

Ikke færre end 11 vine fra Maison Albert Sounit vil i løbet af aftenen blive serveret og derefter præsenteret af Knud Kjellerup.

Hertil byder Restaurant Havnær også på fem startere samt fem lækre retter, som passer til de udvalgte vine.

”Vi er helt forelskede i de gyldne dråber, som vi modtager fra Albert Sounit. Derfor vil vi gerne, sammen med Knud, dele vores kærlighed til Albert Sounit med resten af Aarhus.

Så det er bare at tage sine bedste vin-drikkende venner under armen, slå lyttelapperne ud, læne sig tilbage og nyde en velsmagende og inspirerende aften i vinens og gastronomiens tegn,” fortæller Restaurantchef Anne Mortensen.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, der er i salg nu lige her.

Du skal med andre ord skynde dig, hvis du vil give årets julegave til en, du har kær.

En pioner inden for vinbranchen

Knud Kjellerup betegnes som en pioner inden for vinbranchen i Danmark, og han er et kendt ansigt i Aarhus.

Han begyndte at importere vin til Østjylland i midten af 1970’erne, og var dermed med til at skabe den store interesse for vin, vi ser i dag.

I 1993 overtog han vinfirmaet Maison Albert Sounit i Rully i Bourgogne sammen med et par gode venner og i 2006 kom Domaine Bernollin med i familien.

Knud Kjellerups store indsats og engagement kombineret med hans store lyst til at forfine og udvikle de gode druer, har betydet et kæmpe løft for de to vinhuse.

”Den her aften er den perfekte julegave til dem, der i forvejen har alt, og det bliver en oplevelse i absolut topklasse,” påpeger Anne Mortensen.

Prisen er 1.200 kroner per person inklusive de fem startere, fem retter og ikke færre end 11 vine fra Maison Albert Sounit.

Hvad: Winemakers Dinner
Hvor: Restaurant Havnær, Dagmar Petersens Gade 119
Hvornår: Fredag den 28. januar 2022

Del artikel