Det perfekte påskeæg findes: Passionssorbet i limechokoladeæg toppet med guldstøv

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi var vilde med fastelavnens flødeskums- og cremefyldte kager .
Men nu er vi altså videre. For næste højtid banker på døren, og vi er mere end klar til at byde påsken velkommen med marcipan, chokolade – og de vildeste påskeæg fyldt med is fra Okkels Is i Åbyhøj.
Mekka af lækkerier
Vi har tidligere været omkring Okkels Is i Åbyhøj – for hold nu op, de laver altså nogle lækkerier.
Måske husker du den karamelblødende trøffel med guldstøv på toppen? Eller hvad med ”trøffel-ægget” med en midte af whiskyfyldt marcipan og overtræk af limechokolade?
Nu har stedet altså kreeret endnu et vidunder af en dessert – og bare rolig, der er heller ikke sparet på guldstøvet denne gang.
Et svært valg
Her er tale om et chokoladeæg fyldt med is – som tilmed tilbydes i tre varianter. Og ja, det kan godt gå hen og blive et svært valg.
Det første påskeæg er et ruby chokoladeæg med hvid chokoladeis pyntet med mørk chokolade, frysetørrede hindbær og guldstøv.
Det andet påskeæg består af mørk chokolade og vaniljeis pyntet med hvid chokolade, pistacienødder og guldstøv.
Og sidst men ikke mindst kan du få et lime chokoladeæg med passionssorbet, pyntet med hvid chokolade, karamelflager – og naturligvis guldstøv.
Vi er sikre på, at familien bliver imponeret, hvis du disker op med denne basker af en påskedessert til den kommende påskefrokost.
Din påskeis kan bestilles på telefon 31442650 og skal bestilles minimum dagen før.