Den Rustikke får, som de eneste, kendt brygmester øl på fad

Restaurant Den Rustikke i latinerkvarteret tilbyder nu som den første restauration i Aarhus den kendte, og højt respekteret, brygmester Anders Kissmeyers øl på fad.
Det fejrer Den Rustikke med et spottilbud på en ny gedeostsalat fra frokostkortet, som i den kommende uge koster bare 35 kroner mod normalt 85 kroner.
Anders Kissmeyer var tilbage i 2003 med til at åbne Nørrebro Bryghus, og han var før det i en årrække chefbrygger på Carlsberg. Siden 2010 har han været sin egen chef som sigøjnerbrygger ved flere forskellige bryggerier i både ind- og udlandet under navnet Kissmeyer Beer & Brewing. Det er øl herfra, som fremover bliver serveret på Den Rustikke.
Anders Kissmeyer og Ebeltoft Gårdbryggeri
Den første øl på hanen bliver “Black Syndrome,” der er brygget i samarbejde med Ebeltoft Gårdbryggeri. Der er lavet på porter og stout, hvortil der er tilsat barley wine fra cognac-fade. En blød og letdrikkelig mørk øl med et spændende lag af vinøs kompleksitet.
Kissmeyers øl bliver kun lavet i et meget begrænset parti og vil derfor skifte ofte i restauranten.
Den nye øl vil være at finde på hanen fra i dag.