Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den ultimative temafest: Kom til kæmpe Shrek-rave i Aarhus

Af Freja Dumont

Er du vild med det grønne Shrek-univers, og er du klar til at slippe din indre trold løs?

Så skal du med, når Shrek Rave indtager Train i Aarhus lørdag den 1. juni.

Shrek Rave er en seks-timer lang rave/tema-fest, der kombinerer magien i Shrek-universet med elektrificerende dancemusik og live-optrædener, der vil få dig til at synge “I’m a Believer” hele natten lang.

Det lidt atypiske fænomen har taget verden med storm, og konceptet har turneret rundt i verdens største byer fra Los Angeles til London – og nu er det altså klar til at indtage Aarhus for allerførste gang.

Hypen er til at få øje på, og hashtagget #shrekrave er blevet set mere end 27 millioner gange på TikTok, hvor folk deler videoer af twerkende Fiona’er og Pinocchioer, der drikker tequilashots.

Bliv taget med til Far Far Away

Shrek ham selv, Æsel, Fe-gudmoren og Fiona indtager scenen og leverer imponerende gengivelser af de største numre fra Shrek-filmenes lydspor, mens DJ’en holder dansegulvet i gang med musik i topklasse under rave-intervallerne.

Der vil også være mulighed for at dykke ned i Shrek-universet med sjove og underholdende spil såsom løg-spisekonkurrencer og Far Far Away-idolkonkurrencer.

Og så kan du selvfølgelig vise dine bedste moves i episke dance-offs, mens du skåler i drikkevarer, der naturligvis også er lavet i det grønne Shrek-tema.

Hvad end du er hardcore Shrek-fan eller bare leder efter en uforglemmelig aften med musik, dans og latter, skal du lægge vejen forbi Shrek Rave festen på Train.

Du kan købe billetter til festen lige her.

Hvad: Shrek Rave
Hvor: Train, Toldbodegade 6c, 8000 Aarhus C
Hvornår: Lørdag den 1. juni kl. 19-01.

Kommer du udklædt som din yndlings Shrek-karakter, kan du måske vinde prisen for aftenens bedstudklædte.

Del artikel

Andre læser også