Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Der var gode intentioner: Pølse- og grillbar på Frederiksbjerg er lukket ned, men åbner igen

Af Line Ingwar Karlsen
cof
cof

I januar 2017 kom der ny forpagter hos pølsebaren på Frederiksbjerg Torv. Han ville give hotdoggen et tiltrængt løft, og drømmen var noget a la Johns Hotdog Deli i København. Det gik også ganske godt, i starten, men langsomt blev sortimentet det samme, som Steff Houlberg og Børnenes Kontor har i alle de andre aarhusianske pølse-joints. I sommer kom der et skilt op i pølse- og grillbaren om, at den var lukket på grund af sygdom. Men ikke noget med, hvor længe.

 

Man lukker bare – uden kunderne får besked

Flere har skrevet til os, om pølsebaren er lukket, grundet deres deres forskellige hotdogs, som vi tidligere har rost her på kanalen. Og det har den været i snart tre måneder. I mellemtiden har Morfars Take Away åbnet lige ved siden af. De laver alt deres mad selv fra bunden, hvilket nok bliver en udfordring for den nye forpagter, som nok skal købe alle råvarerne hos de store industrigiganter, herunder Steff Houlberg.

Der var gode intentioner: Pølse- og grillbar på Frederiksbjerg er lukket ned, men åbner igen

Der skulle komme liv i boden igen

Der er hængt et stykke papir op i boden nu. Der står den åbner til oktober. En ny forpagter har meldt sig på banen, og han er præsenteret med billed og navn. Han hedder Wais og aftjener for tiden sin værnepligt i Aalborg. Så ved vi det. Men der står ikke noget om, hvad der kommer til at ske i pølseboden, så det må vi afvente at se, til den åbner igen.

 

Der var gode intentioner: Pølse- og grillbar på Frederiksbjerg er lukket ned, men åbner igen

 

 

Frederiksbjerg Torvs Pølsevogn

Frederiksbjerg Torv 1

8000 Aarhus C

 

Del artikel

Andre læser også