Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du benytte dig af et lagerhotel

Af Annoncør

Er du indehaver at en webshop, og har du nogensinde overvejet, hvad et lagerhotel kan gøre for dig.

Der er mange gode fordele ved at benytte sig af et lagerhotel, og det kan måske aflaste dig en smule i en travl hverdag.

Hvordan dette hænger sammen, kan du læse meget mere om lige her, hvor du kan blive meget klogere på alle de gode fordele ved at samarbejde med et lagerhotel.

Få mere tid til andre vigtige ting

Vælger du at benytte dig af et lagercenter, kan du ikke blot få opbevaret hele dit varelager i et eksternt lager, det kan ligeledes ende med at spare dig for en masse tid.

Gør arbejdet med at opretholde en velfungerende webshop som regel, at du har lange og meget travle dage, så kan løsningen med et lagerhotel måske være den rette for dig.

Lagerhotellet kan hjælpe dig med en masse administrative ting, som du ellers selv ville skulle sørge for at ordne.

Ved at lagerhotellet ordner denne post for dig, kan du derimod vælge at bruge den ekstra tid på andre vigtige ting ved at holde din webshop kørende.

Et lagerhotel kan ikke blot hjælpe dig med at opbevarer dit varelager, de kan ligeledes hjælpe dig med lagerstyring og hele processen med at finde varerne frem, pakke dem og sende dem afsted til kunderne, når der tikker ordrer ind på hjemmesiden.

Et lagerhotel kan altså aflaste dig en hel del og hjælpe dig med tidskrævende opgaver, så du i sidste ende kan få endnu mere tid til at optimere kundeservicen og vedligeholde denne.

Slip for lagerstyring og håndtering af pluk og pak

Som sagt kan et lagerhotel hjælpe dig med tidskrævende opgaver såsom lagerstyring. De kan ligeledes hjælpe med at plukke og pakke dine varer, når du modtager en ordre på din webshop.

Det vil altså sige, at lige så snart du får en ordre på din webshop, vil dit lagerhotel sørge for alt, der omhandler at finde den rette vare, pakke den godt og sikkert og sende den ud til kunden.

Du slipper altså for alt dette, hvis du vælger at outsource dit varelager til et lagerhotel.

Dit varelager er for stort

En god grund til at outsource dit lager er af den helt simple grund, at dit varelager helt enkelt er alt for stort til, at du kan have det i de lokaler, du har til rådighed.

Det siger næsten sig selv. Har du ikke plads til dit lager selv, må du finde et andet sted til det. Men i stedet for at begynde at tænke, at man burde flytte i større lokaler eller lignende, kan man lige så vel overveje, om det ikke er en mere simpel og god løsning blot at outsource sit varelager.

Udover at du ikke længere skal kæmpe med pladsen til dine varer, får du jo ligeledes gavn af alle de andre gode fordele nævnt ovenfor.

Outsourcing af sokker og strømper

Sælger du eksempelvis sokker og strømper på din webshop, har du sikkert et stort lager af alle mulige forskellige sokker til kvinder og mænd i et hav af farver og forskellige størrelser.

Det kan hurtigt blive svært at få plads til det hele og holde god orden i alle de forskellige typer af sokker, og derfor kan det være en rigtig god ide at arbejde samme med et lagerhotel.

En af de webshops, der benytter sig af et lagerhotel er Sokkeposten.dk.

Eftersom de har mange varer at holde styr på og mange små pakker, der hele tiden skal sendes afsted, er det en god og billig løsning for dem.

Står du i samme situation, kan det helt sikkert være en fordel for dig at benytte sig af et lagerhotel.

En god investering

At benytte sig at et lagerhotel kan være den helt rette investering for dig, og så behøver det ikke engang være specielt dyrt. Der findes masser af lagerhoteller rundt omkring i landet med gode lagerhotel priser.

I mange tilfælde vil du ligeledes kunne kontakte dem og modtage et godt tilbud, hvor du snakker med dem om dine behov for opbevaring.

Som sagt kan det eksempelvis være en bedre investering for dig end at flytte i større lokaler. Samtidig kan det også være en god investering i forhold til dig selv og selve webshoppen.

Det at du får mere tid, kan udnyttes til at gøre nogle af de ting, der ikke har været nok til til før, og på denne måde kan du bedre arbejde på at optimere webshoppen

Del artikel

Andre læser også