Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du overveje et spisebord i træ

Af Annoncør

Er du ved at beslutte dig for, hvilket spisebord du skal vælge til dit hjem? Der er uden tvivl mange valgmuligheder, som du potentielt kunne beslutte dig for. Men inden du bliver fast besluttet på én, er det værd at se på, hvilke gode argumenter der kunne være for at vælge hver enkel. Og når det kommer til træspiseborde, så er der faktisk adskillige gode argumenter.

Få et speciallavet bord

Hvis du har klare ideer om, hvordan dit bord skal se ud, så er det en fordel at vælge et træbord. Således kan du nemlig finde mange snedkere, der står klar til at lave netop det bord, du ønsker dig i træ.

Woodwolf.dk kan du for eksempel selv skrive dine ønsker ind i beregneren, hvorefter du kan få et tilbud på et speciallavet bord i flere materialer.

Vælg mellem mange smukke træsorter

Et træbord er bestemt ikke bare et træbord. For der findes mange forskellige træsorter, som kan bruges i dette øjemed. Derfor har du altså også rig mulighed for at vælge mellem mange forskellige træsorter, der hver har deres karakteristiske kendetegn.

Nogle af de mest almindelige træsorter, der bruges i forbindelse med møbler, er eg og bøg. Derudover er der også mange andre, som du kan bruge, så som:

  • Valnød
  • Ask
  • Ahorn
  • Birk

Få et unikt udtryk med forskellige former for overfladebehandling

Derudover er træ ikke bare træ. For når det bruges til møbler, vil det altid skulle have en eller anden form for overfladebehandling. Det er både med til at gøre det mere holdbart, og så kan det også være med til at give det et helt særligt udtryk.

Du har derfor også gode muligheder for at få et endnu mere unikt udtryk med dit spisebord, afhængigt af hvilken form for overfladebehandling, det får.

Del artikel

Andre læser også