Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor er spejle med lys så populære!

Af Annoncør

Et spejl med lys, er et meget populært valg på danskernes badeværelser og det er med god grund. Der er nemlig mange årsager til, hvorfor det er et godt valg.

Stemning

Et spejl med lys bidrager i høj grad som et stemningsskabende indslag på et badeværelse.

Ikke mindst hvis det tilkobles, så det kan tændes for sig selv, udenom resten af lyset i badeværelset. På den måde kan du nøjes med at tænde lyset i spejlet. Hvis du for eksempel skal tage et karbad, kan det være hyggeligt ikke at have alt lys tændt.

Har du så oven i købet et spejl med dæmpningsfunktion, så har du en ekstra mulighed for at skrue helt ned på et minimum af lys.

Funktionalitet.

Udover at skulle give lys, så findes der en lang række andre funktioner, som man kan få i et spejl med lys. Det kan være en eller flere af de flg. funktioner;

Make-up spejl:Indbygget i spejlet, er dette et område på spejlet, med forstørrelse, så det blivernemmere at se, når der skal lægges make-up.

Antidug: Med antidug, kar spejlet en varmeplade monteret på en større del af bagsiden, så dette område ikke dugger til, når der tages bad.

Bluetooth højttalere: Her er højttalerne indbygget i spejlet, så du via Bluetooth, kan afspille din yndlingsmusik, eller podcast direkte fra din smartphone! Så bliver det hyggeligt at gå i bad.

Dæmpning: Med dæmpning, kan duregulere lysstyrken på spejlet, så det lyser mere eller mindre kraftigt op. Vær opmærksom på, at dette skal være indbygget i spejlet. En ekstern dæmper virker sjældent på et spejl med lys.

Regulering af farve: Med denne funktion, kan du skiftet i lystes varme, det som hedder Kelvin. Fra kold hvid på 6000 Kelvin til 3000 kelvin, som er et varmt lys.

Frontlight: Er lys som lyser ud i rummet. Det forgår som regel ved at spejlet har nogle frostede områder som lyset kan lyse ud igennem. Enten som felter midt på spejlet, eller som en ramme rundt om spejlet.

Backlight:Som navnet antyder, betyder det at der kastes lys bagud på væggen. Det giver en flot dekorativ belysning ud fra spejlet sider, men ikke så meget ud i rummet, som på et spejl med frontlight.

Del artikel

Andre læser også