Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal din næste seng være en kontinental seng

Af Annoncør

Vi mennesker tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen, og det er derfor vigtigt, at den seng man har er én, som man ligger godt i. Har man en dårlig seng, så kan det nemlig også være medvirkende til flere ting, som for eksempel smerter i ryg og lænd eller en dårlig nattesøvn. Og netop en dårlig nattesøvn kan påvirke meget i forhold til både ens helbred, men også hvordan man kommer igennem sin dag. En type af seng, der er blevet meget populær, er en kontinentalseng. Kunne din seng derfor godt trænge til en udskiftning, så er kontinentalsenge helt sikkert en sengetype, som du bør tjekke ud.   

Annoncørbetalt indhold leveret af: Sengetid

Fordelene ved en ny kontinentalseng 

En kontinentalseng er en fremragende seng, der er bygget anderledes op end konventionelle senge. Kontinentalsengen har fokus på mere end bare funktionalitet, og det er derfor også en seng, der er skabt i et flot, lækkert og elegant design, som er rart for øjnene at kigge på. Køb en kontinentalseng er derfor en god idé, hvis du er en person, som elsker at din seng designmæssigt kan passe ind i resten af din bolig. 

Men designet er selvfølgelig ikke det eneste kontinentalsengen har at byde på. Der er nemlig ingen tvivl om, at en kontinentalseng i højere grad tilbyder mere komfort, hvis man sammenligner med simple boxmadrasser eller springmadrasser. En kontinentalseng er nemlig et mix af alle de bedste egenskaber fra forskellige senge, og det er derfor en seng, som har hele fire lag komfort. 

Få en god nattesøvn 

Som sagt er det enormt vigtigt for ens helbred og overskud, at man får en god søvn hver nat. I ens jagt på den perfekte søvn, så er kontinentalsengen derfor blevet en af de sengetyper, som er mest fremme på markedet lige nu. Mener du stadigvæk, at der er brug for en god topmadras, så findes de også i alle størrelser, som vil passe til alle kontinentalsenge. Komfort og velvære er nemlig en stor del af kontinentalsengen, og det er derfor den perfekte sengetype at investere sine penge i. 

En anden ting, som man ikke umiddelbart tænker over er, at sengens design faktisk også kan have stor betydning for, hvor meget man slapper af, når man opholder sig i soveværelset. I stedet for bare at betragte sengen som et møbel, der fylder i rummet, så kan det i stedet bringe ro og afslapning, hvis man har en seng, der komplimenterer soveværelsets indretning. 

Størrelsen har noget at sige 

Har man besluttet sig for, at ens næste seng skal være en kontinentalseng, så er det næste trin at finde ud af, hvilken størrelse sengen skal være. Størrelsen afhænger både af om man sover en eller to i sengen, men også hvor meget man bevæger sig i løbet af natten. 

 

Del artikel

Andre læser også