ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du tage på busferie

Af Annoncør

Det er endelig muligt at rejse igen efter flere år med Corona-nedlukning. Vi rejser ud i verden som aldrig før, men vi erfarer også, hvor dyrt det kan være at tage på ferie. Derfor vælger nogle mennesker at kigge på alternativer til de dyre all inclusive ferier og de skræddersyede feriepakker, som man kan få hos rejseselskaberne. 

Heldigvis findes der alternativer til de dyre rejser, og et alternativ er at tage på busferie, men hvilke fordele kan der være ved denne type ferie? Følg med her.

Til gruppen der vil opleve en masse

Er I en stor familie med bedsteforældre, børn og børnebørn eller har du en gruppe af venner, som har snakket om at tage på en ferie, hvor I gerne vil uden for byerne, så kan en busferie være det perfekte match. 

Ved leje af bus har I for det første muligheden for at transportere jer rundt i ét køretøj, i stedet for i en masse forskellige biler eller taxaer. For det andet kan det være rart, at man kan tage ting i sit eget tempo, når man er afsted med en gruppe af personer i forskellige aldre. Hvis du allerede er interesseret i at vide mere, er det eneste du skal gøre at kontakte et busselskab for vejledning

Slip for stress i lufthavnen

Vi kender det alle sammen, vi sætter vækkeuret, men kan alligevel ikke sove. Vi vågner derefter flere timer inden solen står op for at være i lufthavnen to timer inden afgang. Når vi ankommer skal vi gennem check-in og sikkerhedskontrol før vi kan begynde at slappe af. Og hvis man er en stor gruppe afsted, så tilføjer det kun stress at man skal holde styr på både for- og bagtrop. Dette slipper man for ved at leje en bus, her handler det blot om at sætte sig ind og lade en chauffør køre jer til destinationen.

Vi husker tilbage på vores minder sammen

Står I, i en situation, hvor I vil invitere hele familien afsted på ferie, men I ikke kan finde midlerne til at tage alle med på charterferie, så prøv at undersøge muligheden for at leje en bus. I kan komme mange steder hen i Europa, men I slipper for de dyre flybilletter. Det koster også noget at leje en bus, men mange gange vil der, hvis familien er stor nok, være penge sparet ved at leje en bus.

Del artikel

Andre læser også