Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Deserved Cocktails – fredagsslik for voksne

Af anders@sommersangdigital.dk

Du har haft en lang uge. Sure kolleger, skrigende unger og morgenfrost! Du orker ikke at gå ud fredag aften, men kunne virkelig godt bruge en lækker drink. Deserved Cocktails mener, at det skal være nemmere at få en god cocktail. Og det klarer de ved, at de sender alle ingredienserne hjem til dig. Det eneste du selv skal gøre er, at mixe dem sammen.

2-kasser

En flydende pendant til Aarstiderne

Deserved Cocktails leverer en cocktailkasse til din dør hver måned. Via udførlige guides og videoer på Youtube, får du sammen med månedens kasse lektioner i, hvordan du kan lege bartender i dit eget hus og imponere din familie og venner.

 

Bag Deserved Cocktails står Kristian Højklint Schneider, Bastian Leander og Kathrine Sandberg Nielsen. De bidrager hver især med forskellige talenter og færdigheder, men fælles er passionen for gode cocktails.

kasse-setup

Kristian Højklint Schneider er idémanden bag. Efter at være bosat i England i 5 år, hvor han arbejdede i IT-branchen, vendte han i 2015 hjem til Aarhus. Med sig havde han idéen om, at gøre gode cocktails mere tilgængelige for hr. og fru Danmark. Via fælles venner fandt han frem til Bastian Leander, og snart lå visionen for Deserved Cocktails klar.

 

En erfaren ung mand

Bastian Leander er bartender. I 2014 blev han den yngste dansker der kvalificerede sig til den danske Diageo World Class-finale og kan bl.a. findes bag baren på Retour Steak og som er chefbartender i Njord Gin Club. Det er hans idéer, der bliver forvandlet til de unikke cocktails. Kathrine Sandberg Nielsen er uddannet cand.ling.merc og har stor erfaring med branding og PR. Både fra bl.a. et reklamebureau og møbelagentur. Hendes force er online markedsføring, og hos Deserved Cocktails styrer hun de sociale medier og hjemmesidens blog.

kasse

Hvorfor lige cocktails?

Hvad er der nu galt med øl og vin? Kristian og Bastian fortæller, at der da intet er galt med øl og vin og det går de ikke af vejen for. Cocktails har bare så mange muligheder for smagsvariationer, hvilket gør sammensætningsmulighederne uendelige. Dette tror de samtidig, har skræmt den almene dansker, fra at lege ‘Brian Flanagan’ derhjemme. Deserved Cocktails gør op med denne tanke. For alle kan lave cocktails, også de mere indviklede end “screwdriver” og “gin og tonic”.

 

Winter is coming

Efteråret kalder på mørkere spiritus og søde sager. Dette har været tanken bag november måneds cocktail, som har fået det Game Of Thrones-inspirerede navn “Winter is Coming”. Den består af Buffalo Trace Bourbon, stout, skumfidus, grillet æblejuice, citronjuice, sukkersirup og tørrede æbler til pynt.

 

Et abonnement koster 300 kr. om måneden og indeholder alle ingredienserne til månedens cocktail. Du skal selv sørge for isterninger, glas, shaker og et målebæger. Der er til 6-8 glas i hver kasse.

winter-is-coming2

Deserved Cocktails

Hjemmeside

Facebook

Del artikel

Andre læser også