ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

FindersKeepers: Designmarked kommer til Aarhus i velgørenhedens tegn

FindersKeepers gentager nu succesen fra København ved at afholde årets første forårsmarked med særligt fokus på velgørenhed i den gamle Godsbanegård i Aarhus. Det er den 17.-18. marts i de rå og smukke lokaler, der vil være fyldt med alt hvad designhjertet begærer.

 

Ikke alle går lysere dage i møde

FindersKeepers vender tilbage til smilets by. Foråret er en tid, hvor energien så småt kommer tilbage, og en tid hvor vi har tænkt meget over, hvad vi kan gøre for at glæde andre. Derfor vil vi til FindersKeepers x Børnecancerfonden prøve at gøre en forskel og hjælpe dem, som har det svært. Flere hundrede børn er I øjeblikket indlagt på kræftafdelingerne landet over, og dem vil vi alle så gerne hjælpe.

FindersKeepers: Designmarked kommer til Aarhus i velgørenhedens tegn

De fedeste præmier fra bl.a Spiselauget og Musikhuset

Helt konkret vil vi flere gange lørdag og søndag afholde velgørenheds-banko, hvor gæsterne vil kunne vinde nogle de fedeste præmier fra bl.a. Spiselauget, Musikhuset Aarhus, By Fossdal, Air Experience, Lemus, La Cabra, Decorate, Crushgrid og mange, mange flere. De mange sponsorerer er gået all in. Det koster 100 kr. at få tre plader og deltage i spillet – og det er her, at alt overskuddet ubeskåret går til Børnecancerfonden.

 

Køb din billet i forsalg og få alle fordelene!

– Du kommer ind 15 min før alle andre, kl. 10.45 / Dørene åbner 11.00 for resterende gæster

– Vi scanner din billet direkte fra din telefon, allerede i køen

Link til Billetto her

– Dagsbillet: 40 kr i forsalg // 50 kr. i døren

– Weekendbillet: 60 kr i forsalg // 70 kr. i døren

– Weekendbillet + FindersKeepers mulepose: 55 kr. i forsalg (begrænset antal)

– Børn under 12 år: Gratis

 

 

BANKO PRISER OG TIDER

– Overskuddet går direkte til Børnecancerfonden

– Køber du entré + banko-plader, sparer du 20 kr. i entrépris, sammenlignet med prisen i døren

– Pris: For 100 kr. får du 3 plader til en times banko-spil

– Entré + bankobillet koster 130 kr. i forsalg (begrænset antal) Banko bliver afholdt lørdag & søndag kl. 13-14 og 15-16

FindersKeepers: Designmarked kommer til Aarhus i velgørenhedens tegn

De første 100 personer der ankommer lørdag og søndag får en skøn FindersKeepers goodiebag med lækkerier fra bl.a. Costume, Bo Bedre, Magasinet Liv, Weleda, Jolly Fox, Fat Dane, True Gum, Nu Te Organic og Hey Yum.

 

Om markedet 

FindersKeepers er et tilbagevendende indendørs designmarked, som har gjort det til vores mission at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere og kunstnere sammen med design- og kunstelskere. På det kuraterede designmarked kan gæsterne finde et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker og kreativ botanik. Alle designere er særligt udvalgte af en jury bestående af personer med hver deres baggrund i designbranchen samt indsigt og forståelse for designprocesser, iværksættere, salg og æstetik.

 

Del artikel