ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det bedste billån fås ikke altid i banken

Af Annoncør

Renteudviklingen går stærkt for tiden, men ligeledes gør konkurrencen om kunderne. Især når det kommer til billån.

Du kan spare rigtig mange penge på at vælge det rigtige billån, og selvom du måske er opdraget med altid at starte med at gå til banken, så er det ikke nødvendigvis her du finder det bedste eller det billigste billån.

Billån hos forhandleren

Forhandleren har selvfølgelig en stor interesse i at sælge biler, og derfor tilbyder de også ofte konkurrencedygtige vilkår på deres billån.

Der kan være mange penge at spare i renter ved at låne til bilen hos forhandleren, men du skal holde godt øje, for det kan til gengæld være dyrt i stiftelsesomkostninger eller månedlige gebyrer for at betale afdragene. 

Billån på nettet

Der findes forskellige udbydere af billån på nettet, og her kan vilkårene måske være mere favorable hvis du kigger dig godt om.

Renten er måske højere, men til gengæld kan det være du ikke behøver at lægge en udbetaling, eller det kan være løbetiden er længere.

Ofte er billån på nettet meget konkurrencedygtige når det kommer til at finansiere en lidt ældre bil. Derudover går en ansøgning om billån på nettet ofte hurtigere end andre steder, ofte kan du have svar i løbet af et par timer, og bilen kan altså købes samme dag.

Sæt dig ind i de forskellige begreber

For helt at forstå hvad et billån kommer til at koste dig i det lange løb, så kan det være en god ide at sætte dig ind i de forskellige begreber som ÅOP, stiftelsesgebyrer, renter og andre lånebegreber.

Det gør dig nemlig i stand til at forstå hvor du evt. kan forhandle, og hvad du skal skrue på for at få det bedste tilbud.   

Undersøg alle dine muligheder

For at få det bedste billån så skal du selvfølgelig undersøge alle tilbud, og sammenligne dem på et ens grundlag.

Det kan godt være at din bank i nogle tilfælde er dem der har det billigste tilbud, og banken er nok også dem der er mest forhandlingsvillige.

Det kan faktisk også lade sig gøre at købe bil ved at benytte din friværdi hvis du er husejer, her er dog en del flere ting du skal undersøge før du ved om det kan betale sig. Det kan f.eks. være omkostninger til låneomlægning, løbetid osv.

Det bedste råd for at finde et godt billån er derfor at undersøge alle dine muligheder og sammenligne dem når du kender alle vilkårene.

Del artikel