Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det Gamle Mejeri er gæstefavorit: Vi har en ’butler-tilgang’ til gæsterne

Af anders@sommersangdigital.dk

Det Gamle Mejeri i Mårslet er i november strøget ind på 1. pladsen på DinnerBookings liste over bedst ratede restauranter i Østjylland, og det skyldes ifølge restauranten selv et øget fokus på serviceniveauet.

 

I Mårslet kan Det Gamle Mejeri i denne måned fejre en lille gæstesucces: De er nemlig den restaurant i Østjylland, som har fået de mest positive anmeldelser fra gæsterne. Og ser man på hele Vestdanmark (Jylland og Fyn) er de på en 2. plads, viser en opgørelse fra bookingsitet, DinnerBooking.

 

Ifølge Søren Jacobsen, som er en af mændene bag både Det Gamle Mejeri og Gastromé i Aarhus C, skyldes de positive anmeldelser, at restauranten har fået fornyet fokus på serviceniveauet:

  • Vi er begyndt at stille højere krav til serviceniveauet hos vores personale, for det synes jeg er en mangelvare mange steder, fortæller Søren Jakobsen og tilføjer:
  • Vi gør meget ud af at fortælle personalet, at den faglige kunnen ikke er nok – de skal også have fokus på at tage sig af de forskellige mennesker – de skal have en slags’ butler-tilgang’ til gæsterne.

 

Søren Jakobsen og William Jørgensen har desuden for nyligt ansat en administrativ fuldtidsmedarbejder, så de selv kan bruge mere tid på gulvet hos gæsterne, og det har været en positiv oplevelse:

  • Det betyder, at vi bedre kan have fingeren på pulsen, hvad angår gæsternes ønsker – og så er det jo også på gulvet, vi helst vil være, fortæller Søren Jacobsen.

 

To hjertebørn

Det Gamle Mejeri ejes af Søren Jakobsen og William Jørgensen, der i sommer også åbnede Gastromé i Aarhus C. En af bekymringerne ved at åbne en ny restaurant var at komme til at forsømme den anden, og derfor glæder det Søren Jakobsen særlig meget, at begge restauranter er på denne måneds top 5:

  • Det er jo lidt ligesom at have to børn, som gerne skal have lige meget kærlighed, og det er dejligt at se, at det indtil videre er lykkedes, fortæller han.

 

Faktisk ser det ud til, at åbningen af Gastromé bare har skabt mere opmærksomhed omkring Det gamle Mejeri:

  • Der har været rigtig meget positiv opmærksomhed omkring Gastomé, og restauranten har fået nogle gode anmeldelser, og det har fået flere til at kigge forbi Det Gamle mejeri også, fordi de ved, at de kan forvente samme høje kvalitet her, fortæller Søren Jakobsen.

 

Her er de bedst ratede restauranter i Østjylland:

  1. Det gamle Mejeri, Mårslet
  2. Fru Møllers Restaurant, Odder
  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  4. Kähler Villa Dining, Risskov
  5. Gastromé, Aarhus C

 

Hvem er DinnerBooking?

DinnerBooking leverer bookingsystem til over 475 restauranter og caféer i Danmark og håndterer over 700.000 gæster om måneden. Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Hver måned Laver DinnerBooking en Top 5 over de restauranter, som har fået de bedste gæsteanmeldelser i Øst- og Vestdanmark. Denne måneds opgørelse er baseret på 20.859 besvarelser.

 

Del artikel

Andre læser også