Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det her er ret cool: Vegetarisk julemenu på Restaurant MellemRum den 4. december

Af Line Ingwar Karlsen

Alt nyt kommer fra ungdommen, lyder et gammelt ordsprog. Og selvom der er sket meget, så er der uden tvivl noget om det gamle ordsprog. 

 

Flere gange årligt afholder Restaurant MellemRum elevaften. Det kalder de det. Her får kokkeeleverne, såvel som tjenereleverne, muligheden for at shine og vise, hvad de kan. De får det fulde ansvar for køkkenet, og restauranten bliver lagt i deres kyndige hænder. 

 

Eleverne står, selvfølgelig, selv for udformning af menuen og alt, hvad dertil kommer af arbejde: varebestilling, forberedelse, tilberedning og så videre.  

 

Til hver elevaften får eleverne en overordnet opgave, som skal løses. Til den 4. december er opgaven at servere en vegetarisk julemenu. 

 

Der er med garanti flere, som glæder sig vildt til at smage resultatet. 

 

Menuen ser sådan her ud:

 

Snacks

Saltbagt rødbede, rygeost og sprød rugbrød

Sprød savoykål med sennepscreme og urtestøv

Grønkålschips

***

 

Forret

Julenøddepaté

Puffet hvedekerner, appelsinconfit og æblebånd med solbærstøv

***

 

Hovedret

Selleri-rødskålsrulle

serveret med gulerodspuré, rosenkål hasselnødder og brunet smør

hertil kartoffelchips med “brun sovs”

***

 

Dessert

Kirsebær

Luftig risalamande med mandelkrokant

***

 

Petit four

Brændte mandler

Madeleines

Churros med chokoladesovs

 

Prisen er:

 

3 retter koster 300 kroner.

3 retter inkl. vinmenu koster 550 kroner.

(Der serveres 1 glas pr. ret)

 

Velkomstdrink med snacks, menu, vinmenu, kaffe/the samt petit four og avec koster 700 kroner. 

 

Link til bordreservation: 

 

 

Restaurant MellemRum

Fredens Torv 2

8000 Aarhus C

Mail: info@restaurantmellemrum.dk

Telefon: +45 86 17 18 38

Hjemmeside

Facebook

Instagram