Det her er ret cool: Vegetarisk julemenu på Restaurant MellemRum den 4. december

Alt nyt kommer fra ungdommen, lyder et gammelt ordsprog. Og selvom der er sket meget, så er der uden tvivl noget om det gamle ordsprog.
Flere gange årligt afholder Restaurant MellemRum elevaften. Det kalder de det. Her får kokkeeleverne, såvel som tjenereleverne, muligheden for at shine og vise, hvad de kan. De får det fulde ansvar for køkkenet, og restauranten bliver lagt i deres kyndige hænder.
Eleverne står, selvfølgelig, selv for udformning af menuen og alt, hvad dertil kommer af arbejde: varebestilling, forberedelse, tilberedning og så videre.
Til hver elevaften får eleverne en overordnet opgave, som skal løses. Til den 4. december er opgaven at servere en vegetarisk julemenu.
Der er med garanti flere, som glæder sig vildt til at smage resultatet.
Menuen ser sådan her ud:
Snacks
Saltbagt rødbede, rygeost og sprød rugbrød
Sprød savoykål med sennepscreme og urtestøv
Grønkålschips
***
Forret
Julenøddepaté
Puffet hvedekerner, appelsinconfit og æblebånd med solbærstøv
***
Hovedret
Selleri-rødskålsrulle
serveret med gulerodspuré, rosenkål hasselnødder og brunet smør
hertil kartoffelchips med “brun sovs”
***
Dessert
Kirsebær
Luftig risalamande med mandelkrokant
***
Petit four
Brændte mandler
Madeleines
Churros med chokoladesovs
Prisen er:
3 retter koster 300 kroner.
3 retter inkl. vinmenu koster 550 kroner.
(Der serveres 1 glas pr. ret)
Velkomstdrink med snacks, menu, vinmenu, kaffe/the samt petit four og avec koster 700 kroner.
Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Aarhus C
Mail: info@restaurantmellemrum.dk
Telefon: +45 86 17 18 38