Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et øltelt, irsk livemusik, godt øl og Aarhusmesterskaberne i at slå et søm i

Af Line Ingwar Karlsen

Et af byens sjoveste øltelte med irsk livemusik er tilbage med ny placering i Aarhus Festuge. Det Irske Telt har i samarbejde med Aarhus Festuge og Tuborg, placeret deres 400 personers store telt på Banegårdspladsen, lige ud for Aarhus Banegård. Aarhus Festuge 2017 starter fredag den 25. august og kører frem til søndag den 3. september.

 

Irsk/britisk folk og rock musik

Det Irske Telt er et festtelt, hvor stemningen og livemusikken er i højsædet. Teltet har åbent alle dage i festugen med gratis entre, både dag og aften. Scenen indtages af internationale navne med udgangspunkt i irsk/britisk folk og rock musik. På programmet kan blandt andet opleves Tom Donovan, Jane & Shane og Hawkeye and Hoe m.m.

 

Søde bodega-piger

Til at krydre stemningen, vil der være et stort udvalg af udenlandsk øl og cider, træstubbe til at slå søm i, festlige konkurrencer og bordservering af vores søde bodega-piger. Der vil desuden være et udendørs område foran teltet med siddepladser, en madbod og ikke mindst en ølbar.

Den første fredag i festugen lægger vi ud med en kæmpe fyraftensbegivenhed i samarbejde med Bauhaus, hvor blandt andet Aarhusmesteren i SØM skal findes. Begivenheden starter kl. 15.00, og alle håndværkere kan deltage.

Program 2017 det irske telt (1)

 

Tidspunkt: Fredag 25. august til søndag 3. september 2017. Der er åbent hver dag fra klokken 13.00 til 02.00

 

Entre: Gratis

 

Scene: Livemusik hver dag fra 13.00 – 02.00

 

Se åbningstider og program her: