Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det kan du lave i Århus, når vejret et dårligt

Af Annoncør
Annonce fra Spilnu.dk
Annonce fra Spilnu.dk

Det danske vejr kan være skønt, solrigt og lunt, men det kan også være blæsende, koldt og regnfuldt. Derfor kan vejret ofte diktere, hvad du kan lave, når du er i Århus eller en anden by. Står regnen ned i stænger, kan du derfor overveje følgende aktiviteter, så du kan få nogle kulturelle og stimulerende dage i byen alligevel.

5 tips til interessante og berigende oplevelser i dårligt vejr

Her får du det korte overblik over, hvad du kan foretage dig i byen, når vejret ikke tillader udendørsaktiviteter:

  1. Koncert
  2. Biograf
  3. Mad og restauranter
  4. Museer
  5. Spil og bøger

Hver af de fem faktorer bliver gennemgået herunder.

1.     Tag til koncert

Århus byder på masser af spændende musik for enhver smag. Som Danmarks næststørste by byder smilets by på mange forskellige spillesteder, der rangerer fra de små og intime steder til de helt store scener. Du kan opleve store navne, hvor du kan synge med på sangene, eller du kan udforske de mindre kendte kunstnere op opleve hidtil usete perler.

2.   Søg ly i biografens mørke

Der er flere gode biografer i Århus, som alle byder på noget forskelligt. Du kan både opleve de allerstørste blockbuster-film fra Hollywood, hvor du kan blive underholdt af superstjernerne, eller du kan se smallere independent-film i byens mere kunstneriske biografer.

3.   Spis dig til oplevelser

Århus byder på et væld af mangfoldighed, når det kommer til mad, cafeer og restauranter. Regner det i stride strømme, så søg indenfor hos et af byens mange spisesteder, hvor du kan få pirret smagsløgene. Du kan få alt fra gourmet til simple hotdogs, og du kan gå på oplevelse i alle verdenshjørners køkkener. Så tag en timeout fra regnen, og berig din sanser.

4.     Udvid dine horisonter på museer

Som en af Danmarks største byer har Århus masser af kulturelle og historiske museer, hvor du kan lære og få dine horisonter udvidet. Mange af museerne har fokus på formidlingen, så du kan lære endnu mere på en underholdende måde, og der venter timevis af spændende historie og kultur hos museerne.

5.   Tag en omgang spil

Selv om vejret ikke er med dig, kan du sagtens få nogle skønne stunder med dine kære alligevel. Er du ikke til de store kulturelle oplevelser, men ønsker noget mindre og helt nede på jorden, så kan du kaste dig over indendørs hygge med for eksempel spil.

Tag en runde på spillemaskinerne, et slag kort eller en omgang brætspil med dine venner, og hyg jer på den gammeldags måde, mens regnen siler. Endelig kan du altid slappe af med en god bog. Der er flere gode biblioteker i byen, hvis du mangler læsestof i den genre, du foretrækker.

Del artikel

Andre læser også