Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det Kongelige vender tilbage til Moesgaard

Af anders@sommersangdigital.dk

I 2019 kan man se frem til repremiere på ’Kong Arthur’ i den seksårige aftale.

Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad har indgået en seks-årig aftale med Det Kongelige Teater. Sammen med en aftale indgået mellem Teatret og Moesgaard Museum betyder det, at vejen nu er banet til nye teateroplevelser på arealet omkring museet, som i sommer dannede rammen om forestillingen ‘Røde Orm’. 92.000 publikummer oplevede forestillingen.

 

Historie på nye måder

Aftalerne betyder, at der efter planen skal opføres tre produktioner ved Moesgaard Museum i årene 2019, 2021 og 2023. I 2019 kan publikum glæde sig til en repremiere på ‘Kong Arthur’, mens der endnu ikke er sat navn på produktionerne i 2021 og 2023.

“Vi glæder os til at byde Det Kongelige Teater og publikum velkommen på Moesgaard igen i 2019. Vi arbejder hele tiden i vores udstillinger på Moesgaard med at fortælle historie på nye måder. Selv om det er andre historier, Det Kongelige Teater fortæller, så synes vi, det passer godt sammen, og det er også med at til at flytte nogle grænser på museet og skabe nye måder at tænke på,” udtaler direktør på Moesgaard Museum Mads Kähler Holst i en pressemeddelelse fra Aarhus Kommune.

 

Del artikel

Andre læser også