Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det nye sort: VinYoga – rammer igen Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

Sidste gang blev det populære arrangement aflyst pga. corona, men nu er der endelig sat en ny dato. VinYoga fokuserer på sanseoplevelsen ud over det sædvanlige – her kombineres den fysiske og åndelige yogasession med smag og dufte i en intens vinsmagning. Bag eventet står tre veninder, som håber at udbrede kendskabet til vinsmagning og yoga til nye målgrupper.  

 

Konceptet bag VinYoga er ganske enkelt: yoga skærper dine sanser, så du dufter, smager og oplever vinen på en helt ny, anderledes og intens måde, imens gør vinen stemningen – og ikke mindst krop og sind afslappet, så du kommer dybere ind i de forskellige stillinger og stræk.

 

Bag eventet står tre aarhusianske veninder: Kristina Ekkelund Gram og Brita Vejrup Richter, der sammen udgør vinbloggen: Winers.dk, samt Helene Stephansen, der er uddannet yogainstruktør.    

 

Ideen til VinYoga udspringer af venindernes forskellige interesser, som trods forskellighederne har fælles træk: Kristina Ekkelund Gram fortæller:

 

For det første handler det jo meget om passion, vi brænder rigtig meget for hvert vores område, men vi opdagede også hurtigt, at når Helene taler om at blive høj af yoga, så svarer det til når Brita og jeg finder den helt rigtige flaske vin”.  

 

VinYoga er for alle

Det er vigtigt for veninderne at pointerer at VinYoga er for alle: Man behøver hverken kende til yoga eller vinsmagning, niveauet er så alle kan være med. Det er ikke her feinschmeckeren eller den garvede yogaudøver bliver udfordret – i hvert fald ikke på deres eget område. Helene Stephansen fortæller:

 

For os handler det om om selve oplevelsen, og om at udbrede kendskabet til både vinsmagning og yoga. Vi byder ind til en anderledes oplevelse, hvor man kan få en smagsprøve på såvel yoga som vinsmagning – og uden der er en forventning om du mestre nogen af delene. Og så er det bare en sjov og uformel oplevelse”.

 

Det nye sort: VinYoga - rammer igen Aarhus

 

Stor succes

Pigerne har gennem de sidste år afholdt en række VinYoga events. Både åbne, som det kommende event I Arrhus, men de tager også ud til polterabends, firma arrangementer mm. 

 

Det nye sort: VinYoga - rammer igen Aarhus

 

VinYoga eventet består af 5 yogasekvenser, hvor der til hver sekvens bliver serveret en nøje udvalgt vin. Helene Stephansen vil guider trygt gennem yogaen, imens Kristina Ekkelund Gram og Brita Vejrup Richter vil stå for selve vinsmagningen, hvor de løbende vil give små fif til smagning, og fortælle om de enkelte vine. Vinene leveres af BAReVIN, som har taget stor del i udvælgelsesprocessen af vinene.  

 

  • Tid: 17. oktober 2020 henholdsvis kl. 15:00 – 16:30 og 17:00 – 18:30
  • Sted: Aarhus Crossfit – Balticagade 8, 8000 Aarhus 
  • Pris pr person: 199 kroner 
  • Facebookbegivenhed kan ses her: 
  • Kontaktperson: Brita Vejrup Richter, hej@winers.dk, tlf: 30303966 

 

 

Del artikel

Andre læser også