Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det nye ZenZa: Kombinerer god mad med farverige cocktails

Af Freja Dumont

ZenZa på Åboulevarden har tidligere været kendt som en af Aarhus’ populære natklubber med god musik, dygtige bartendere og fed stemning.

De dygtige bartendere og den gode stemning er stadig at finde på ZenZa.

Men hvor det før i tiden var en natklub, er stedet i dag en stemningsfyldt restaurant, hvor du kan nyde et lækkert måltid og efterfølgende gå på opdagelse i det store cocktailkort.

Helt genialt hvis du skal ud en fredag og gerne vil starte aftenen med god mad og vin efterfulgt af Cosmopolitans og Mojitos inden turen går videre ud i nattelivet.

MigogAarhus besøgte ZenZa for at opleve det nye koncept og smage på menuen.

Lækker mad til gode priser

ZenZas menu byder på alt fra en rustik burger til lækre 3-retters menuer.

Du kan eksempelvis selv sammensætte din menu og få 1 ret fra 139 kroner, 2 retter fra 219 kroner og 3 retter fra 249 kroner.

Vi besluttede os for at prøve ”Kokkens anbefaling”. En 3-retters menu til en virkelig fair pris på 349 kroner inklusiv to glas vin. Tilbuddet gælder mandag til lørdag.

Kokkens anbefalede forret stod på rimmet laks med dildmayo og syltede asparges. Virkelig smagfulde og tilpas tykke skiver laks, som smagte skønt på et stykke brød med chilimayo.

Det nye ZenZa: Kombinerer god mad med farverige cocktails

Vores anden forret var charcuteri-anretningen med alt godt fra tapasbrættet: Parmaskinke, chorizopølse, oliven, to slags ost, saltede mandler samt friskbagt brød og chilimayo.

Vi måtte lige høre tjeneren, om anretningen godt nok var beregnet til én person, hvilket hun kunne bekræfte, at den var.

Her får du virkelig meget forret for pengene, og vi talte om, at anretningen sagtens kunne gå an, hvis man blot ville stille den lette sult og nyde et par glas rødvin en anden god gang.

Det bedste fra koen og havet

Efter to appetitlige forretter fik vi vores hovedretter – kokkens anbefaling, som var en striploin, og en omgang moules frites.

Bøffen, som blev serveret med petit gulerødder, cremet bearnaise og fritter, var perfekt saftig og rosastegt, som vi havde bedt om.

Og ja, så går man bare oftest ikke galt i byen med kombinationen af bøf, bearnaise og fritter – og det gør du bestemt heller ikke på ZenZa.

Det nye ZenZa: Kombinerer god mad med farverige cocktails

Blåmuslingerne, som naturligvis også blev akkompagneret af en omgang fritter, skal også roses.

De var nemlig perfekt tilberedte i en hvidvins/urtesauce – og der var ikke “knas” i nogle af muslingerne, hvilket vi har oplevet de sidste par steder, vi har fået serveret en omgang moules frites.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan blive mæt af blåmuslingerne, så kan vi hilse og sige, at vi var mætte, da der stadig var flere tilbage på tallerkenen.

Det nye ZenZa: Kombinerer god mad med farverige cocktails

Til at runde en dejlig aften af på ZenZa fik vi serveret et par skønne desserter, herunder  ZenZa-koldskålen med jordbær, mynte og vaniljeis.

Let og frisk dessert som var lige, hvad vi havde brug for efter et godt, mættende måltid forinden.

ZenZa har altså med stor succes skabt et sted, som både indbyder til hygge, god mad og lækre cocktails med mulighed for en svingom på dansegulvet senere på aftenen.

Stedet fungerer med andre ord både, hvis du skal ud med vennerne en fredag aften, eller hvis du vil invitere kæresten ud en tirsdag til et lækkert, prisvenligt måltid.

ZenZa har adresse på Åboulevarden 30 og holder åbent fra kl. 17.00 hver dag.

Del artikel


Største historier lige nu




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien