Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal du gøre, hvis du får et stenslag i forruden i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

 

Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

 

I Aarhus findes der mange fantastiske køreruter. Tager du bilen mod “Smilets By” vil du møde alt lige fra flot natur og badestrande til storbyliv og vild trafik. På din køretur i Aarhus kan det dog også være, at uheldet er ude. Får du et stort stenslag i forruden, kan du med fordel få det lavet, mens du er i byen.

 

Få stenslaget fikset med det samme

Det er vigtigt, at du får fikset stenslaget i forruden så hurtigt som muligt. Jo længere tid du kører med et stenslag, jo mere kan det ødelægge forruden. På den måde vil omkostningerne stige, hvis du venter. 

 

Der kan du med fordel få fikset stenslaget, mens du er i Aarhus. Er du eksempelvis fra et andet sted i Jylland, eller er du måske fra Fyn eller Sjælland, kan der gå lang tid, før du får tid til at tage forbi en specialist.

 

Derfor skal du være bevidst om, at der findes mange muligheder for stenslag reparation i Aarhus. På den måde er du heller ikke nødt til at aflyse din shoppingtur, restauranttur eller lignende, men du kan blot sende bilen på værksted, mens du og familien foretager jer det, der fra start var planen.

 

Hvad kan du ellers gøre for at mindske skaden på forruden?

Der er også en række andre ting, som du kan gøre for at mindske skaden på forruden, inden du kommer til en specialist og får fikset stenslaget. Først og fremmest kan du købe et gennemsigtigt klistermærke, som skal sættes på, der hvor stenslaget er. 

 

Denne slags klistermærker sørger for, at stenslaget ikke breder sig videre ud i forruden. Dette er en kneb, du kan gøre brug for, hvis du ikke lige har tid til at bilen skal på værksted. 

 

Du kan købe klistermærker hos en automekaniker eller et bilhus. Dem findes der masser af i Aarhus, hvorfor det blot er at vælge den første og den bedste, hvis uheldet er ude.

 

Hav styr på din forsikring

Får du et stenslag i forruden, bør du være sikker på, hvilken forsikring, du er dækket af. Det er nemlig meget forskelligt hvad en reparation af stenslag koster, alt efter hvor slem skaden er. 

 

Typisk vil du dog være dækket af din bilforsikring, og derfor vil du normalt ikke skulle betale for at få lavet et slag. 

 

De seneste par år har måden, hvorpå man reparerer stenslag, udviklet sig. Det betyder, at automekanikeren i dag kan reparere et stenslag billigere og mere effektivt end tidligere.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også