ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal du vide, når du køber tøj til dine børn

Af Annoncør

Børn vokser utrolig hurtigt ud af deres tøj, og så træls som det end er, kommer du ikke udenom det. Det betyder også, at du med jævne mellemrum skal ud og shoppe nyt tøj til dem. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad du som forælder skal være opmærksom på, når det er på tide at opdatere børnenes garderobe.

Hvad har dit barn behov for?

Det har stor betydning, om dit barn er nyfødt, et par måneder eller 1 år, når du skal købe nyt børnetøj. For alderen går hånd i hånd med behovet. Har du for eksempel lige født, har dit nyfødte barn ikke et så stort behov for en varieret garderobe.

Det vigtigste er, at du har de basale items på plads. Uanset hvad dit barn har brug for, så kan du dykke ned i det store udvalg af børnetøj fra mærket kids up.

Undgå kemi i børnetøjet

I børnetøj kan der forekomme kemikalier, der stammer fra produktionen. Det er en god idé at begrænse mængden af kemikalier, som dit barn kommer i kontakt med gennem tøjet. Restkemikalierne kan nemlig have konsekvenser for dit barns sundhed. Du kan med fordel gå efter tøj, der er miljømærket med eksempelvis Svanen eller Blomsten. Det er din garanti for, at tøjet tager hensyn til din sundhed og er produceret miljøvenligt.

Sørg for god kvalitet

Når du kigger på tøj til dine børn, er det en god idé at gå efter noget, der er slidstærkt og af god kvalitet. På den måde kan du forlænge levetiden på tøjet, og dine børn kan dermed få glæde af tøjet i længere tid. Hos luxkidz kan du finde et spændende udvalg af børnetøj til børn i alle aldre, og du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top.

Del artikel