ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal du vide om betontag

Af Annoncør

Nyt tag er bestemt en god investering, hvis du har et tag, der er gammelt og slidt. Du energioptimerer din bolig med et nyt tag og sørger samtidig for, at din boligfacade bliver rigtig flot at se på.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Dansk Tagbyg

Der findes mange forskellige tagtyper, men du kan f.eks. overveje et betontag. Bliv klogere på betontag her.

Betontag er en holdbar løsning

Det giver næsten sig selv, at et betontag er en stærk og holdbar løsning. Et tag skal holde til alt slags vejr, så det er vigtigt, at det er solidt. Det kan du være sikker på, at det er, når det er et nyt betontag.

Et betontag er lavet af naturlige materialer, som modstår det danske vejr bedre, end mange almindelige teglsten f.eks. gør.

Vælg mellem forskellige varianter

Det gode ved et betontag er også, at det kommer i mange forskellige farver og overflader. Du skal derfor ikke være i tvivl om, at du godt kan finde et tag, der passer til din bolig.

Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst, kan du altid prøve at tage ud i en forretning for at kigge på forskellige varianter. Du kan også søge inspiration ved at kigge på andres boliger.

Det er på den måde, du nemt finder ud af, hvad du selv bedst kan lide. Ellers kan en forhandler næsten altid hjælpe dig med, hvad der vil se godt ud.

Vær opmærksom inden du vælger betontag

Betontag er netop rigtig solidt og holdbart, hvilket bl.a. skyldes, at det er et tungt tag. I og med det er et tungt tag, skal du være opmærksom på, om din boligs tagkonstruktion kan bære et betontag, før du vælger det.

Det kan nemlig godt kræve, at din tagkonstruktion bliver forstærket.

Hvis du har svært ved selv at vurdere det, kan du kontakte en ekspert, som kan hjælpe dig med det.

Del artikel