ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette kan du opleve på din ferie i Aarhus

Af Annoncør

Aarhus er en fantastisk by, og det er et sted, hvor man sagtens kan bruge flere dage. Det kan være, at du selv har valgt at du skal på ferie inden for landets grænser, og at Aarhus skal være rejsemålet? Så kan du i denne artikel læse mere om, hvad du kan prøve af ting, når du er i Aarhus. Det kan altid være godt at være forberedt, så man ikke skal til at planlægge for meget, mens ferien er i gang. 

Hvor skal du sove i Aarhus?

Det er klart, at du skal have et sted at sove i Aarhus. Du skal måske finde et hotel til dit ferieophold. Det kan være super luksus at få lov til at bo på hotel, og der er mange hoteller i Aarhus, hvor man får det, som man betaler for. 

Du kan tage på kunstmuseum ARoS i Aarhus

ARoS er faktisk det, som Aarhus plejede at hedde i gamle dage. I dag er det det imponerende kunstmuseum, som mange også forbinder med at være et pejlemærke for Aarhus. Her kan du opleve kunst på ikke mindre end 10 etager, og der findes endda også gode spisemuligheder inde på museet. 

Du kan tage forbi street food

Hvis du gerne vil opleve mad fra hele verden samlet på ét sted, så er street food den rette destination for dig og dem, der er med. Her kommer du ind i en stor form for hal, og så er der boder over det hele, hvor der er så meget forskelligt mad, at den største opgave bliver at vælge. Det er også et sjovt sted at tage hen, hvis man ikke kan blive enige om, hvad man skal have at spise. Her kan alle nemt blive tilfredse.

En shoppetur i Aarhus

Det er klart, at man også kan udnytte, at man er i Danmarks 2. største by med shopping. Kommer du selv fra en mindre by, så er du måske ikke vant til, at der er så mange valgmuligheder, når det f.eks. kommer til at købe tøj. Så kan det virkelig være sjovt at få lov til at svinge dankortet i en by, hvor der virkelig er mange forskellige butikker at besøge. Der er også mange hyggelige caféer rundt omkring, og her kan man holde pause og få en bid mad under sin shoppetur. Det er klart, at man kan have brug for ekstra kræfter til at shoppe stort ind!

Del artikel