Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette skal du overveje, når du køber kaffekværn

Af Annoncør

Har du planer om at købe en ny kaffekværn, er der flere ting, der skal tages op til overvejelser. Derfor er det også en god idé at tage dig tid til at vælge, i stedet for at skynde dig at træffe et valg.

Er det første gang du skal vælge en kaffekværn, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal være på udkig efter. Netop derfor er der også mange, der ender med blot at vælge en vilkårlig model. Derfor skal du gøre dig en række overvejelser, inden du sætter jagten i gang.

Skal det være en manuel eller elektrisk kaffekværn?

Først og fremmest er det en god idé at overveje, om kaffekværnen skal være manuel eller elektrisk. Der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor der ikke som sådan vil være ét valg, der er det rette.

I dag vælger de fleste at købe en elektrisk model. Det er der flere grunde til, men det handler primært om, at den er nem at bruge. Når man skal kværne kaffe med en sådan maskine, skal man nemlig blot trykke på en knap.

Ønsker du hjælp til at finde en elektrisk eller manuel kaffekværn, kan du besøge Koekkenunviers.dk. Her har de nemlig samlet en række af de bedste modeller på det danske marked, hvilket kan hjælpe dig med at træffe et valg.

Vil du have mange malingsgrader at vælge mellem?

Ikke alle har et krav om, at kaffekværnen skal give mulighed for at vælge blandt en lang række malingsgrader. Hvis det ikke har den store betydning for dig, at du f.eks. har 40 malingsgrader at vælge mellem, er der ingen grund til at betale for det.

I de fleste tilfælde vil prisen for din kaffekværn stige, hvis den har mange malingsgrader at vælge mellem. Har du ikke et krav om dette, skal du ikke vælge en model, der tilbyder det.

Ved du, at du gerne vil kunne lave mange forskellige kaffebaserede drikke samt kværne forskellige bønder, kan det være en fordel at have mange malingsgrader at vælge mellem.

Betyder det noget, om den er støjsvag?

Du bør også gøre op med dig selv, om det har betydning, hvorvidt den er støjsvag. Skal du f.eks. bruge den tidligt om morgenen, uden at vække resten af familien?

Er det vigtigt for dig, at den ikke larmer for meget, skal du vælge en manuel model. Der findes også elektriske modeller, der er relativt støjsvage, men ingen af dem kan konkurrere med en manuel kværn på dette punkt. Så du kommer ikke udenom at skulle bruge lidt kræfter, hvis du vil have en helt støjsvag model.

Har det ingen betydning for dig, om den støjer eller ej, vil du naturligvis have flere modeller at vælge mellem. Netop derfor anbefales det også, at du tager det op til overvejelse.

Nu har du fået lidt forskellige idéer om, hvad du skal have med i overvejelserne, når du skal ud at vælge en kaffekværn, held og lykke med jagten.

Del artikel

Andre læser også