Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dicte giver koncert på Atlas

Af Pernille Søborg

Som én af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til et væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer: Udover de musikalske solo-, duo- og bandprojekter tæller CV’et også reklame- og filmmusik, titelmelodier til TV-serier og film- og teaterroller.

 

”Perfume”

Dictes seneste album ”Perfume”, det ottende album fra hendes side, udkom i foråret 2016 på ArtPeople – fem år siden sidste soloudspil. Lyden er organisk med en både storladen og melankolsk, retro-soulet klangbund og vokal-arrangementerne med bedste Beatles-stil i centrum – dog med tre kvinder i front! Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock.

 

Albummet indeholder iørefaldende popmelodier, den nærværende vokal og de personlige ind-til-benet tekster, der kredser om emnerne kærlighed/brud, børn/forældre og nærvær/afsavn, skriver albummet sig ind i en art moderne pop-country tradition, hvor man gør en dyd ud af at lade banaliteterne stå frem. To af sangene – “All I Want Is You” og “Stronger” – blev afspillet flittigt på P4. Faktisk de mest afspillede titler i artistens karriere indtil videre. Ligeledes blev Dicte inviteret i både Go’ Morgen og Go’ Aften-TV med sangene!

 

Om den første single “All I Want Is You” siger Dicte: ”Det har taget mig cirka 20 år at nå frem til at sige tingene uden omsvøb – at sige “All I Want Is You” som jeg gør på førstesinglen. Det har været et helt bevidst dogme for mig på denne plade at turde sige og skrive tingene, som de er.”

 

Scene: Atlas

Dato: 10. marts 2017
Pris: 240,-
Billetsalg: Fondenvoxhall.dk
Læs mere om arrangementet hér

Dicte

Del artikel

Andre læser også