Dining Week starter i Aarhus med ”Apéritif à la française”

Uge 24 står i det franske køkkens navn, når dørene slås op for en uges madfestligheder med hjertet forankret i det franske. Vi svinger tricolore og slår et slag for det franske køkken. Oh lala!
I Aarhus deltager følgende restauranter:
Restaurant Mefisto
Restaurant Dauphine
Brasserie Belli
L’estragon
Sopexa har valgt at indlede et samarbejde med Dining Week omkring Apéritif à la française, som er et internationalt event. Vi har nu fornøjelsen af at invitere til French Dining Week ”Apéritif à la française”
Vi har derfor samlet creme de la creme af de franske restauranter og bistroer, for at fejre en sommer der står i det franske tegn. Konceptet er ligetil – for 225 + billetgebyr kan du vælge en uimodståelig 3 retters menu med fransk islæt inspireret af Paris, Provence, Alsace eller måske det franske landkøkken – alt hvad hjertet begærer fra moules til steak frites.
Uanset hvor du sætter dig til bords, starter starter måltidet altid med et glas perlende crément d’Alsace, på ægte fransk maner – Bon appétit!
FRENCH DINING WEEK FACTS
Hvornår?
Arrangementet afholdes i uge 24, fra den 12. – 19. juni 2016. Det foregår i hele landet.
Hvor kan man købe billetter?
Alt salg af billetter foregår via www.diningweek.dk. På grund af efterspørgsel, kan man skrive sig op i billetkø fra d. 18. maj. Tirsdag d 24 maj kl 11. starter afviklingen af billetkøen, og herefter åbnes billetsalget for alle.
Pris:
225 kr. + 25 kr. i billetgebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. et glas crément d’Alsace. Se mere her:
I Dining Week familien finder du Dining Week i uge 7, der blev afholdt første gang i 2011, og siden starten har Dining Week hvert år tiltrukket et stigende antal gæster. Den store popularitet og positive presseomtale har været med til at gøre den til den største restaurantfestival i hele Europa, og i 2016 blev der solgt 126.000 billetter fordelt på 189 restauranter. I efteråret 2015 fik Dining Week en lillesøster, Italian Dining Week, som fyldte restauranter i Københavnsområdet i efterårsferien med over 20.000 solgte billetter på en lang række italienske restauranter.