DiningSix lover et smagfuldt farvel til 2020: 3-retters nytårsmenu ud af huset til 299 kroner

Er dine nytårsplaner også røget i vasken som følge af de nye restriktioner? Fortvivl ej! DiningSix og restauranterne KöD, Klokken og Basso er gået sammen om om at skabe årets nytårsmenu ud af huset, der med sikkerhed vil være med til at skyde det nye år igang på allerbedste vis. 

 

Bestil årets nytårsmenu fra DiningSix her

 

Vi er nok allesammen ved at være mere end klar til at sætte punktum ved året 2020. Et år, vi gerne lige ville have set traileren til, inden det gik i gang… Årets sidste aften skal være festlig og helst ikke gå alt for meget op i forberedelser og køkkenkaos. Derfor har DiningSix samlet de bedste smage fra deres populære restaurantkoncepter og skabt en overdådig 3-retters nytårsmenu, du kan nyde derhjemme i private omgivelser.

 

Man siger ofte, at for mange kokke fordærver maden, men når vi skaber spændende menuer, til særlige lejligheder, er samspillet mellem vores kokke og vores forskellige restaurantkoncepter helt uundværligt” – siger Kristian Skjød, Partner & Produktchef i DiningSix. 

 

DiningSix Nytårsmenu 2020 består af tre retter, der uden tvivl er et festmåltid værdigt. De tre retter kan bestilles for 299 kr. per næse og kan afhentes nytårsdag i både Aarhus, Silkeborg, Horsens og Randers. Er tiden knap kan levering tilvælges i Aarhus.

 

“Vi har bygget menuen op omkring gode råvarer af høj kvalitet, og vi har i år leget meget med de forskellige smagsindtryk fra vores koncepter. Det er vigtigt for os, at retterne er nemme at arbejde med, at maden tager sig godt ud på tallerkenen og vigtigst af alt: At det smager godt. Det skal være overdådigt og overskueligt!” – siger Kristian Skjød om årets nytårsmenu.

 

Bestil årets nytårsmenu fra DiningSix her

 

DiningSix Nytårsmenu 2020:

 

Forret

Torskefilet i cremet jomfruhummerbisque m. safran, fintsnittet suppeurter & krydret purløgsolie

***

 

Hovedret

Helstegt oksemørbrad m. pommes au gratin, solbærglaserede rødbeder, sprød urtesalat m. vinaigrette på blodappelsin & honning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel

***

 

Dessert

Mørk chokoladekage m. creme anglaise lavet på bourbon vanilje, syrlig bærcoulis & crumble m. frysetørret karamel

 

 

Nytårsmenuen findes også i en vegetarisk udgave og byder i stedet for torskefilet på ravioli m. butternutsquash og salvie i cremet kokossuppe til forret, mens hovedrettens okemørbrad udskiftes med en lækker og luftig svampesoufflé. Desserten er den samme i begge menuer. 

 

Du slipper for de mange timer i køkkenet og DiningSix garanterer, at alle kan være med, når nytårsmenuen skal tilberedes og anrettes:

 

“Der følger en nem step-by-step guide med. Menuen kræver minimal tilberedning og anretningen er ligetil, men hvis du er frisk, kan du sagtens sætte dit helt eget præg på retterne. Så kan du også tage æren for maden med god samvittighed” – siger Kristian Skjød med et smil. 

 

Du behøver altså ikke være en haj i et køkken for at fremtrylle en dejlig 3-retters menu til dine gæster nytårsaften. Forarbejdet er lavet, og du skal kun koncentrere dig om den sidste finish på tallerkenen, inden du serverer. Menuen kan bestilles helt ned til to kuverter. Så uanset længden på årets gæsteliste kan DiningSix være behjælpelige.

 

Overdådig og overskuelig beskriver meget præcist DiningsSix’ bud på en nytårsmenu. Hvis du også drømmer om en nytårsaften uden forudgående indkøbsstress og madlavningspres, så er det måske nu, du skal lægge billet ind på DiningSix’ nytårsmenu ud af huset. 

 

Bestil årets nytårsmenu fra DiningSix her