Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DinnerDays er tilbage i Aarhus i efterårsferien: Nu med næsten dobbelt så mange restauranter

Af Jan L. Pedersen

Den populære restaurantfestival DinnerDays er tilbage i Aarhus i efterårsferien. Spis 3-retter fra 210 kr. (+gebyr) den 11. – 20. oktober –  denne gang med rekordmange restauranter at vælge imellem. Billetsalget begynder den 29. august. Det fortæller DinnerBooking i en pressemeddelelse.

 

Efterårsferien nærmer sig – men det betyder ikke, at du skal planlægge TV-flyderi hele ugen derhjemme. Nej, for restaurantfestivalen DinnerDays venter lige rundt om hjørnet! Så hvorfor ikke berige feriedagene med en aldeles spiselig aktivitet?

 

I år er festivalen større end nogensinde, og det betyder, at du kan vælge mellem endnu flere restauranter i smilets by. Glæd dig til at spise til en knivskarp pris på hele 19 restauranter i Aarhus. Spis en 3-retters menu fra 210 kroner (+gebyr) fra den 11.- 20. oktober.

 

Gourmetfristelser for en skilling

DinnerDays har igen i år en finger på blusset, når nogle af byens mest eftertragtede restauranter inviterer indenfor til retter, som ligger langt fra hverdagskost. Spis på folkebistro og ølbryggeriet Hantwerk, nyd deleretter hos Frederiksgade 42, oplev Gastromés søsterrestaurant Atrium eller franske fristelser hos Restaurant ET.  

 

Og tørster din appetit efter en stor, saftig ribeye af høj kvalitet, kan du smide lidt mere i pengebøssen. For kun 400 (+gebyr) kan du smage dig igennem en 3-retters menu hos det amerikanske steakhouse MASH’s. 

 

Stor appetit i smilets by

DinnerDays har blot eksisteret i fire år og været landsdækkende siden 2017. På den tid er antallet af deltagende restauranter mere end tidoblet –  fra 10 til nu over 100 restauranter.

 

Og gæsterne har spist og spist og spist. Til DinnerDays i uge 7 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg med mere end 70 procent på landsplan sammenlignet med uge 7 i 2018.

 

Appetitten for konceptet vokser også i den jyske hovedstad, hvor mere end 200 % flere gæster i Aarhus deltog i DinnerDays i uge 7 2019 sammenlignet med DinnerDays i uge 7 2018. 

 

Dobbelt så meget at tygge på

For at stille aarhusianernes store appetit bliver der nu endnu mere at tygge på i uge 42. Sidste år i uge 42 deltog 11 restauranter i Dinnerdays. I denne omgang deltager 19 restauranter i Aarhus – altså næsten dobbelt så mange som sidste efterår.  

 

“Vi er overvældede over den stigende interesse, som vi oplever i Aarhus, og vi er glade for, at kunne tilbyde endnu flere gode spiseoplevelser i denne omgang”, siger Sofie Twisttmann Hansen, PR & kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking.

 

Kom først til fadet

Vil du være sikker på, at du får gaflet billetterne til din yndlingsrestaurant? Så vær klar når billetsalget starter d. 29 august 2019 på www.dinnerdays.com  

 

DinnerDays oktober 2019

HVORNÅR: 11.-20. oktober 2019

HVOR: På 100+ restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland

PRIS: 210 kr. + gebyr (fra 25 kr.). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kr.)

BILLETSALG ÅBNER: Den 29. august og book bord her:

 

Om DinnerBooking.com

Bag DinnerDays står DinnerBooking.com, som er Danmarks største restaurantsite, hvor du kan finde inspiration, se ledige tider og booke bord på omkring 1000 forskellige restauranter og caféer. DinnerBooking afholder DinnerDays to gange om året, og er herudover medarrangør af restaurantfestivalen Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

 

Del artikel

Andre læser også