ANNONCE
DinnerDays vender tilbage: Få 3 retter for 245 kr.
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DinnerDays vender tilbage: Få 3 retter for 245 kr.

Af Redaktionen

Efterårsferien nærmer sig – men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal ligge foran tv’et hele ugen.

Nej, for restaurantfestivalen DinnerDays vender nemlig tilbage fra den 14.- 23. oktober, hvor du kan se frem til lækre spiseoplevelser og flere skønne menuer at gå på opdagelse i.

I Aarhus kan du få fingre i billige billetter til restauranter som Pondus, Nordisk Spisehus og LULA.

Billetsalget starter den 1. september 2022. 

DinnerDays har igen i år en finger på blusset, når nogle af byens mest eftertragtede restauranter inviterer indenfor til retter, som ligger langt fra hverdagskost. Få overblik over alle aarhusianske restauranter, som er med i dette års DinnerDays her

Mere fokus på klimaet

Restaurantgæster bliver mere og mere klimabevidste, hvilket tydeligt kan mærkes i branchen.

Der er et stadigt større fokus på råvarer i sæson og kødløse retter.

Derfor har DinnerDays i år valgt at tilføje et vegetarmenu-filter, så gæster nemt kan få overblik over restaurantfestivalens grønne menuer.

I Aarhus kan du fx i år spise overdådige vegetarmenuer hos både Spiselauget, Kolo og Hantwerk.

Nye spiseoplevelser til en god pris

DinnerDays henvender sig til alle madglade gæster, der sætter pris på en god spiseoplevelse.

I løbet af dagene kan du flere steder få 3 retter for kun 245 kroner + gebyr.

Både foodien, vennegruppen og kæresteparret på romantisk date kan finde en menu, der falder i lige præcis deres smag blandt de mange forskellige køkkentyper og menusammensætninger.

“DinnerDays er en oplagt mulighed for gæster at udforske Danmarks voksende madscene til en rigtig god pris – og samtidig udvide sin horisont med nye restauranter og madkoncepter, som man måske ikke har prøvet før”, siger Dan Vogelius Hansen, Head of Relations hos DinnerBooking.

Vil du være sikker på, at du får gaflet billetterne til din yndlingsrestaurant?

Så vær klar, når billetsalget starter den 1. september her

Del artikel